Obavijesti

Obavijesti korisnicima usluga

Obavijesti Obavijesti
27.04.2022.

Novi natječaj za zakup oglasnih površina

KD Autotrolej raspisuje natječaj za zakup oglasnih površina, a u prilogu je odluka o okončanju prethodnog postupka bez odabira natjecatelja, zapisnik o pregledu i ocjeni ponuda, te novi natječaj:

Obavijesti Obavijesti
14.04.2022.

Povrat naiskorištenih kartica sa starom cijenom

KD Autotrolej obavještava sve korisnike koji još uvijek imaju neiskorištene kartice (cvikalice) za vožnju sa starom cijenom kako je povrat istih, odnosno povrat novčanih sredstava za iste moguć do kraja tekućeg mjeseca, odnosno do 30. travnja 2022. godine. Kartice je potrebno donijeti na prodajno mjesto Jelačićev trg 3, gdje se ispunjava zahtjev za povratom sredstava, […]

Obavijesti Obavijesti
08.04.2022.

Zaštitne maske nisu obavezne u javnom prijevozu

Sukladno Odluci stožera civilne zaštite RH, od 9. travnja 2022. godine, zaštitne maske više nisu obavezne u vozilima javnog gradskog prijevoza, već je riječ o preporuci za nošenje istih, kako vozačima i ostalim zaposlenicima javnog prijevoznika, tako i putnicima.

Obavijesti Obavijesti
01.04.2022.

Zapošljavanje kontrolora uz osposobljavanje za vozače autobusa (financira KD Autotrolej)

KD Autotrolej otvorilo je natječaj za zapošljavanje 10 radnika na radno mjesto kontrolora, s tim da Društvo daje mogućnost zasnivanja radnog odnosa sa kandidatima koje trenutno ne posjeduju kvalifikacije potrebne za obavljanje poslova VOZAČ AUTOBUSA, uz uvjet da se obrazuju i steknu uvijete za obavljanje poslova predmetnog radnog mjesta.U svrhu realizacije zasnivanja radnog odnosa, Društvo […]

Obavijesti Obavijesti
28.03.2022.

Poništenje javnog natječaja za oglasne površine

Povodom prigovora na natječajnu dokumentaciju potencijalnog ponuditelja, a uslijed kojeg je potrebno izmijeniti natječajnu dokumentaciju, poništava se javni natječaj za oglasne površine.

Obavijesti Obavijesti
25.03.2022.

Besplatan prijevoz za osobe izbjegle iz Ukrajine

Od četvrtka, 24. ožujka 2022.godine, odobrava se besplatan prijevoz osoba izbjeglih iz Ukrajine. Besplatan prijevoz se odobrava  na svim linijama uz  predočenje iskaznice stranca pod privremenom zaštitom.