Turistički autobus privremeno ne prometuje. 

Šareni tuRIstički autobus ponovno od ponedjeljka, 2. srpnja 2018. godine, kreće na svoju dobro poznatu turu između Rijeke i Opatije. Iz tuRIstičkog autobusa najbolje ćete se upoznati sa svim znamenitostima i atrakcijama ova dva grada, a priče o prošlosti i sadašnjosti možete poslušati na 8 jezika: hrvatskom, talijanskom, njemačkom, engleskom, francuskom, ruskom, španjolskom i mađarskom.  Upoznajte Rijeku i Opatiju iz nove perspektive!

Do završetka  građeviskih radova u Krešimirovoj ulici prometovati će privremenom trasom Opatija – Manzzonijeva – Pomerio – Trsat – Tower- Jelačićev trg , a u povratku Jelčićev trg – Ulica Slavka Cindrića – Pomerio – Nikola Tesla i dalje redovnom trasom.

Privremeno se ukidaju stajališta Tržica (HNK Ivana. pl. Zajca) i Jadranski trg te se uspostavlja par stajališta kraj Guvernerove palače.  

 

tuRIstički autobus

U ponudi su karte koje vrijede 24, 48 i 72 sata po cijeni od 50, 80 i 100 kuna za odrasle, te po cijeni od 35, 55 i 75 kuna za djecu u dobi od 7 do 15 godina.

Karte vrijede od trenutka poništavanja u autobusu i mogu se koristiti na svim linijama KD Autotrolej i unutar svih zona. Karte se mogu kupiti u samom TuRističkom autobusu, na svim prodajnim mjestima KD Autotrolej.