Prijevoz navijača na utakmicu na Rujevicu

Kako bi utakmica između HNK Rijeka i LOSC Lille, koja se u sklopu Konferencijske lige igra u četvrtak, 31. kolovoza 2023. godine, na stadionu Rujevica s početkom u 20.15 sati, protekla u najboljem mogućem redu, te kako se bi se smanjile prometne gužve na prilaznim cestama stadionu, KD Autotrolej organiziralo je dodatni angažman vozača i vozila, koji će prevoziti navijače na utakmicu.

Zahvaljujući u prvom redu razumijevanju i susretljivosti naših vozača, organizirali smo dodatne poolaske na stadion i to zglobnim autobusima koji će prometovati na relaciji Jelačićev trg – rotor kod Interspara (ispod stadiona). Autobusi će biti označeni oznakom Jelačićev trg – Rujevica, te će prometovati od 18 do 20 sati, te po završetku utakmice od 22 do 23.30 sati, s rotora kod Interspara do Jelačićevog trga. Ovaj prijevoz je ispomoć liniji 7a koja će prometovati sukladno voznom redu.

Isto tako, organiziran je s dva zglobna autobusa i prijevoz navijača LOSC Lille.

Uključivanjem u prijevoz kako domaćih, tako i gostujućih navijača, KD Autotrolej pridonosi sigurnosti same utakmice, te vjerujemo kako će se na ovaj način ublažiti prometne gužve u ovom dijelu grada, a svim navijačima omogućiti siguran dolazak i odlazak s utakmice. Zbog dodatnog angažmana, KD Autotrolej zahvaljuje vozačima.


Skip to content