Privremene trase linija 11, 20 i 21

U subotu, 18. siječnja 2020. godine, u vremenu od 16 do 20 sati, zbog održavanja manifestacije „21. Halubajski karneval“ i zatvaranja prometnice kroz centar Viškova, linije 11, 20 i 21 prometuju privremenim trasama.

Linija 11

Polazak iz Rijeke u 15:25 sati prometuje trasom Rijeka – Saršoni – Garići – Marčelji – Vozišće, u polasku i povratku.

 

Linija 20

Polazak iz Rijeke u 16:15 prometuje redovnom trasom do stanice Gornji Marinići odakle nastavlja voznju do rotora (PLODINE) gdje skreće na Novu cestu i izlazi na rotoru za Vozišće ( restoran Mladenka) i nastavlja redovitom trasom. Povratak iz Klane u 16:55 prometuje redovnom trasom do Vozišća gdje se uključuje na Novu cestu do rotora (PLODINE)  za Gornje Mariniće i dalje redovitom trasom za  Rijeku.
Polazak iz Rijeke u 17:45 prometuje redovnom trasom do stanice Gornji Marinići odakle nastavlja voznju do rotora (PLODINE) gdje skreće na Novu cestu i izlazi na rotoru za Vozišće ( restoran Mladenka) i nastavlja redovitom trasom. Povratak iz Marčelji u 18:20 prometuje redovnom trasom do Vozišća gdje se uključuje na Novu cestu do rotora (PLODINE)  za Gornje Mariniće i dalje redovitom trasom za  Rijeku.
Polazak iz Rijeke u 19:30 prometuje redovnom trasom do stanice Gornji Marinići odakle nastavlja voznju do rotora (PLODINE) gdje skreće na Novu cestu i izlazi na rotoru za Vozišće ( restoran Mladenka) i nastavlja redovitom trasom. Povratak iz Klane u 20:15 prometuje redovnom trasom .
Povratak iz Marčelji u 15:50 prometuje do Vozišća gdje se uključuje na Novu cestu do rotora (PLODINE)  za Gornje Mariniće i dalje redovitom trasom za  Rijeku.

 

Linija 21

Polazak iz Rijeke u 15:40 prometuje redovnom trasom do stanice Gornji Marinići odakle nastavlja voznju do rotora (PLODINE) gdje skreće  na Novu cestu i izlazi na rotoru za Vozišće (restoran Mladenka) i nastavlja redovitom trasom. Povratak iz Brnčića u 16:15 prometuje redovnom trasom do Brnasa gdje se uključuje na Novu cestu do rotora (PLODINE)  za Gornje Mariniće i dalje redovitom trasom za  Rijeku.
Polazak iz Rijeke u 17:00 prometuje redovnom trasom do stanice Gornji Marinići odakle nastavlja voznju do rotora (PLODINE) gdje skreće na Novu cestu i izlazi na rotoru za Vozišće (restoran Mladenka) i nastavlja redovitom trasom. Povratak iz Brnčića u 17:35 prometuje redovnom trasom do Brnasa gdje se uključuje na Novu cestu do rotora (PLODINE)  za Gornje Mariniće i dalje redovitom trasom za  Rijeku.
Polazak iz Rijeke u 18:45 prometuje redovnom trasom do stanice Gornji Marinići odakle nastavlja voznju do rotora (PLODINE) gdje skreće na Novu cestu i izlazi na rotoru za Vozišće (restoran Mladenka) i nastavlja redovitom trasom. Povratak iz Brnčića u 19:20 prometuje redovnom trasom do Brnasa gdje se uključuje na Novu cestu do rotora (PLODINE)  za Gornje Mariniće i dalje redovitom trasom za  Rijeku.


Skip to content