Preregulacija prometa za vrijeme manifestacije „Zvončarska sinfonija“

U nedjelju 09. veljače 2020. godine, u vremenu od 11 do 16 sati, zbog održavanja manifestacije „Zvončarska sinfonija“ i zatvaranja prometnice kroz centar Čavli, linije 12, 14 i 15 prometuju privremenim trasama i to:

 

Linija 12

Povratak iz Jelenja u 11:15 prometuje redovnom trasom do stanice Podhum 1 križanje Kalinica odakle nastavlja za Sobole spomenik – uključuje se na Kikovici na autocestu do izlaza za Čavle gdje na raskrižju skreće lijevo na redovitu trasu za  Rijeku.
Polazak iz Rijeke u 12:30 prometuje redovnom trasom do stanice Čavle spomenik odakle nastavlja do raskrižja gdje skreće desno za radnu zonu Kukuljanovo i uključuje se na autocestu do izlaza Kikovica i  nastavlja do stanice  Soboli spomenik – Podhum 1 križanje Kalinica i dalje redovitom trasom. Povratak iz Kukuljana u 13:15 prometuje redovnom trasom do stanice Podhum 1 križanje Kalinica odakle nastavlja za Sobole spomenik – uključujemo se na Kikovici na autocestu do izlaza za Čavle gdje na raskrižju skreće lijevo na redovitu trasu za  Rijeku.
Polazak iz Rijeke u 14:15 prometuje redovnom trasom do stanice Čavle spomenik odakle nastavlja do raskrižja gdje skreće desno za radnu zonu Kukuljanovo i uključuje se na autocestu do izlaza Kikovica i nastavlja do stanice  Soboli spomenik – Podhum 1 križanje Kalinica i dalje redovitom trasom. Povratak iz Jelenja u 14:50 prometuje redovnom trasom do stanice Podhum 1 križanje Kalinica odakle nastavlja za Sobole spomenik – uključuje se na Kikovici na autocestu do izlaza za Čavle gdje na raskrižju skreće lijevo na redovitu trasu za  Rijeku.
Polazak iz Rijeke u 15:45 prometuje redovnom trasom do stanice Čavle spomenik odakle nastavlja do raskrižja gdje skreće desno za radnu zonu Kukuljanovo i uključuje se na autocestu do izlaza Kikovica i nastavlja do stanice  Soboli spomenik – Podhum 1 križanje Kalinica i dalje redovitom trasom. Povratak iz Kukuljana u 16:35 prometuje redovnom trasom.

 

Linija 15
Polazak iz Čavli u 13:00 za Mikeji i povratak u 13:10  za Čavle  prometuje na relaciji: Jezero 13:00 – Mikeji 13:10 – Jezero 13:15 – Podhum 1 križanje Kalinica 13:20.

 

Linija 14

Prometuje na relaciji Mavrinci – stanica Čavle spomenik u pravcu Rijeke.
Povratak iz Mavrinci u 13:30 i 15:00 prometuje redovnom trasom do raskrižja Rijeka – Čavle gdje se uključuje za Rijeku i čeka korekciju na stanici Čavle spomenik. Vozilo okrećemo u naselju Buzdohanj – (od stanice prva ulica desno).
Polazak sa stanice Čavle spomenik u 12:45 i 14:30 prometuje do raskrižja gdje skreće desno za radnu zonu Kukuljanovo i uključuje se na redovnu trasu.


Skip to content