Otvaraju se prodajna mjesta na Sveučilištu u Rijeci

KD Autotrolej obavještava sve studente kako u utorak, 21. rujna 2021. godine, s radom počinju privremena prodajna mjesta na Sveučilištu u Rijeci, odnosno u Kampusu, te na Ekonomskom fakultetu.

NOVI KORISNICI 

studenti koji ne posjeduju RCC karticu i do sada nisu ostvarivali studentska prava moraju doći na prodajno mjesto ili karticu izraditi putem web trgovine Rijeka CityCard. Za sve ostale izmjene potrebno je doći na prodajno mjesto.

Privremena prodajna mjesta za studente:

  • 1 prodajno mjesto-KAMPUS

Radno vrijeme privremenog prodajnog mjesta:

ponedjeljak-petak od 9 do 17 sati

  • 1 prodajno mjesto-EKONOMSKI FAKULTET

Radno vrijeme privremenog prodajnog mjesta:

ponedjeljak-petak od 8 do 16 sati

Dokumentacija potrebna za nove korisnike:

  1. Važeći osobni dokument (osobna iskaznica; putovnica)
  2. Potvrda o boravištu u koliko student nije iz Rijeke
  3. Rješenja/potvrde JLS koji sufinanciraju studentske kategorije

Redoviti studenti ostvaruju sufinanciranje od strane Sveučilišta (27%) i JLS-a (33%) kojima pripadaju u odnosu na punu cijenu karte.

Redoviti cjenik i uvjeti korištenja prijevoza objavljeni su na stranicama prijevoznika:

https://www.autotrolej.hr/karte/uvjeti-koristenja/

POSTOJEĆI KORISNICI 

Studenti koji do sada imaju uredno upisanu studentsku kategoriju i nastavljaju studij te ne mijenjaju status ili zonu korištenja javnog prijevoza, osim na prodajnim mjestima Autotroleja i privremenim prodajnim mjestima za studente (Kampus; Ekonomski fakultet) mogu obaviti upis studentskih prava za listopad 2021. g. na kioscima Tisak plusa i Inovina te putem web servisa Rijeka CityCard. https://www.rijekacitycard.hr/hr

Za sve postojeće REDOVITE STUDENTE koji produžavaju postojeću kategoriju kupnja po subvencijama na kioscima Tisak plus i Inovine, te putem web servisa Rijeka CityCard za listopad biti će omogućena od 27. 9. 2021. do 10. 10. 2021.

Studenti kod kupnje prava za listopad moraju imati važeću karticu (plastiku).

Svi studenti koji prava za listopad kupe po punoj cijeni mogu dodatno do 10. listopada 2021. g. izvršiti korekciju prava na prodajnim mjestima te će im se u tom periodu napraviti i povrat novčanih sredstava.

Za naredne mjesece sufinancirana studentska prava moći će se produžavati na postojećim prodajnim mjestima, kioscima Tisak plus i Inovine te na web-u Rijeka CityCard isključivo do 10. dana u mjesecu. Nakon navedenog datuma prava se mogu kupiti po punoj cijeni.

Privremena prodajna mjesta bit će u funkciji do 10. listopada 2021. godine.

 


Skip to content