Nove vrste karata za TuRistički autobus

Od 1. srpnja 2016. godine u ponudi su nove vrste karata za TuRistički autobus koje omogućavaju uživanju u panoramskoj vožnji na još pristupačniji način tako da će svim posjetiteljima vožnja u ovom veselom autobusu zasigurno dugo ostati u sjećanju.

Naime, u ponudi su karte koje vrijede 24, 48 i 72 sata po cijeni od 50, 80 i 100 kuna za odrasle, te po cijeni od 35, 55 i 75 kuna za djecu u dobi od 7 do 15 godina.

Karte vrijede od trenutka poništava u autobusu i mogu se koristiti na svim linijama KD Autotrolej i unutar svih zona. Karte se mogu kupiti u samom TuRističkom autobusu, na svim prodajnim mjestima KD Autotrolej, te na štandu u Opatiji (Slatina).

Iz tuRIstičkog autobusa svi građani kako Rijeke i Opatije, tako i gosti mogu se upoznati sa svim znamenitostima i atrakcijama ova dva grada, a priče o prošlosti i sadašnjosti mogu poslušati na 8 jezika: hrvatskom, talijanskom, njemačkom, engleskom, francuskom, ruskom, španjolskom i mađarskom. Vozni red autobusa dostupan je na stranici u rubrici TuRistički autobus.


Skip to content