Obavijest srednjoškolcima i studentima

Ovim putem obavještavamo sve korisnike srednjoškolskih i studentskih mjesečnih karata, kako je prodaja karata po subvencioniranoj cijeni za mjesec rujan, iznimno ovaj mjesec produžena do 20. rujna. 2019. godine, obzirom da nova školska godina počinje 9. rujna. Do navedenog datuma moguć je povrat novca, ukoliko je mjesečno pravo kupljeno po punoj cijeni. Podsjećamo sve srednjoškolce koji će tek koristiti mjeru Ministarstva znanosti i obrazovanja o sufinanciranju međumjesnog javnog prijevoza, kao i one koji su spomenutu subvenciju već koristili, kako je za ostvarivanje subvencioniranog prava u iznosu od 75 posto potrebno priložiti ispunjenu i ovjerenu trodijelnu potvrdu od škole.

Studentska subvencija za mjesec rujan u iznosu od 27 posto koje financira Sveučilište u Rijeci, JE odobrena, dok je subvencija u iznosu od 33 posto, financirana od strane jedinica lokalne samouprave, potvrđena za sve općine i gradove osim grada Bakra i općine Čavli.

Kupovina prava putem weba, kao i na kioscima nije moguća po subvencioniranoj cijeni, te je za njihov upis potrebno doći na prodajno mjesto.


Skip to content