Obavijest korisnicima godišnjih 65+ karata

KD Autotrolej obavještava sve korisnike javnog gradskog prijevoza, starije od 65 godina, kojima godišnje pravo na prijevoz ističe do konca svibnja 2016. godine, kako novo godišnje pravo tijekom mjeseca lipnja mogu upisati na postojeće gradske kartice (prepaid, companion i kreditnu) i na novu TORPEDO karticu.

Torpedo kartica je kartica prava (služi samo za korištenje usluga KD Autotrolej), te nema platnu funkcionalnost.

Prodaja prava počinje od četvrtka, 02. lipnja 2016. godine i trajat će do konca lipnja, a moći će se obaviti na čak 8 lokacija kako bi se izbjegle gužve i čekanja.

Upis prava moguć je na prodajnim mjestima KD Autotrolej (Jelačićev trg, Delta i Opatija), u poslovnicama Erste banke na Zametu i u Opatiji te na novim lokacijama – u šalter sali Grada Rijeke (Titov trg 3), u Ri-Info centru na Korzu (Korzo 18b), te u sjedištu KD Autotrolej (Školjić 15).

Zamjena postojećih starih gradskih kartica sa novom Torpedo ili prepaid karticom se ne naplaćuje, pri čemu će Torpedo kartica vrijediti 4 godine, a prepaid kartica 3 godine.

Korisnici koji su tek sada stekli uvijete za izdavanje godišnje 65+ karte za prijevoz, novu karticu (Torpedo ili gradsku karticu) plaćaju 15 kuna.

Također, treba naglasiti i da Torpedo karticu mogu izraditi svi korisnici javnog gradskog prijevoza bez obzira kojoj kategoriji pripadaju.

Izrada novih Torpedo kartica i upis prava moguća je na prodajnim mjestima KD Autotrolej – Jelačićev trg, Delta i Školjić 15 (radnim danom od 6.30 do 19.30 sati, te subotom od 7.30 do 16.30 sati), te Opatija (radnim danom od 8 do 15.30 sati, te subotom od 8 do 12.30 sati). Prodajno mjesto u šalter Sali Grada Rijeke (Titov trg 3) radi radnim danom od 8.30 do 15.30 sati, dok prodajno mjesto Ri-Info na Korzu (Korzo 18b) radi radnim danom od 8 do 20 sati, te subotom od 9 do 13 sati.

U poslovnicama Erste banke na Zametu i u Opatiji nove Torpedo kartice se ne mogu izraditi, već je moguć samo upis prava na nove gradske kartice. Radno vrijeme Erste banke na Zametu je ponedjeljkom, četvrtkom i petkom od 8 do 15 sati, te utorkom i srijedom od 12 do 19 sati. Radno vrijeme Erste banke u Opatiji je od ponedjeljka do petka od 8 do 18 sati, te subotom od 8 do 12 sati.

 


Skip to content