MJERE PREVENCIJE ŠIRENJA ZARAZE KORONA VIRUSOM

KD Autotrolej u sklopu mjera prevencije širenja korona virusom obavještava sve korisnike kako se  ukida ulaz na prva vrata – svi putnici ulaze i izlaze na druga, treća odnosno četvrta vrata (ovisno o vrsti i tipu autobusa), vozački prostor se odvaja
od putničkog salona na način da je fizički odijeljen (tako da putnici ne mogu dolaziti u doticaj sa vozačem), validacija i poništavanje karata (RCC, Smartica i karte zaponištavanje) se i nadalje odvija s tim da su validator i PEL poništivač premješteni iza vozača (iza prednjeg dijela vozila), ukida se prodaja karata kod vozača.
Prodaja mjesečnih i ostalih autobusnih karata obavljat će se, kao i do sada, na kioscima i on –line, te na svim prodajnim mjestima Autotroleja uz pojačane higijensko – sanitarne mjere i ograničavanje broja osoba na šalterima prodajnih mjesta.
Također, s obzirom da nema nastave u osnovnim i srednjim školama te na fakultetima, od srijede, 18.3.2020. godine na snazi će biti vozni red koji je inače na snazi za vrijeme školskih praznika .


Skip to content