Svi korisnici Autotroleja koji u razdoblju od 27. rujna u 12 sati do 10. listopada 2021. godine u 12 sati ostvare kupnju mjesečnog prava (pokazna karta) za listopad putem web portala wwww.rijekacitycard.hr  mogu osvojiti kartu za utakmicu HNK Rijeka- GNK Dinamo. Za navedenu utakmicu na raspolaganju je 100 nagradnih karata za korisnike Autotroleja. Utamica će biti odigrana 16. listopada 2021. godine na Stadionu Rujevica.

Prvih sto kupaca mjesečne pokazne karte bit će nagrađeno ulaznicom za utakmicu, i to na način da će ulaznice biti raspoređene po kategorijama korisnika. Osnovnoškolci i srednjoškolci bit će nagrađeni sa ukupno 80 karata za utakmicu, po 40 za svaku kategoriju, dok će po deset karata dobiti prvih deset kupaca studentske, te prvih deset kupaca radničke mjesečne karte za listopad.

Po završetku podjele nagradnih karata, na web stranici www.autotrolej.hr  bit će objavljeni brojevi Torpedo kartica čiji su korisnici dobili karte za utakmicu, a isti će o dobitku ulaznica biti obaviejšteni i putem maila.

BESPLATAN PRIJEVOZ

Na sam dan održavanja utakmice prijevoz javnim gradskim prijevozom KD Autotrolej je besplatan na svim autobusnim linijama, I to tri sata prije početkka, za vrijeme, te tri sata po završetku utakmice, za sve posjetitelje koji posjeduju kartu za utakmicu.

Ovom suradnjom između KD Autotrolej i HNK Rijeka cilj je potaknuti građane na korištenje javnog gradskog prijevoza i prilikom odlaska na nogometnu utakmicu, a što će rezultirati manjim onečišćenjem grada, te manjim prometnim gužvama na Rujevici.