Gdje sam? > Home
KD Autotrolej d.o.o. Rijeka
SPOMEN OBILJEŽJE
GRADSKE LINIJE
GRADSKE NOĆNE LINIJE
ŽUPANIJSKE LINIJE

PRIHVAT DINERS CLUB KARTICE NA PRODAJNIM MJESTIMA

KD Autotrolej obavještava sve korisnike javnog gradskog prijevoza kako je od utorka, 22. travnja 2014. godine, na svim prodajnim mjestima (Jelačićev trg, Delta i Opatija) omogućen prihvat i plaćanje Diners Club karticom.
NOVI VOZNI REDOVI NA LOKALNIM LINIJAMA

KD Autotrolej obavještava sve korisnike javnog gradskog prijevoza kako u utorak, 22. travnja 2014. godine, na snagu stupaju novi vozni redovi na lokalnim linijama.

Posebno napominjemo kako na liniji 7A zadnji polazak u 23.20 sati prometuje do Hosti (a ne u garažu), dok je na liniji 6 prvi polazak sa NN Krnjevo pomaknut sa dosadašnjih 5.10 na 5.05 sati zbog povezivanja s linijom 32 za Opatiju. Također, i na linijama 2 i 5 prvi polasci sa Srdoča i Drenove pomaknuti su sa dosadašnjih 5.05 na 5 sati zbog veze sa linijom 32. Nove vozne redove možete pogledati u nastavku:

Više
STAJALIŠTE FIUMARA PONOVNO U FUNKCIJI

KD Autotrolej obavještava sve korisnike loklanih linija kako je od 16. travnja 2014. godine stajalište Fiumara ponovno u funkciji. Od 9 sati sve lokalne linije, 1, 2, 6, 7, 7A i 8A u kretanju prema istoku ponovno prometuju redovnom trasom preko Fiumare i mosta spomenik. Također, linije 1A, 2A i 3 ponovno prometuju redovnom trasom.

OBVIJEST KORISNICIMA LINIJA 22, 23, 28 I 30 TE 34 I 37

KD Autotrolej obavještava sve korisnike linija 22, 23, 28 i 30 te linija 34 i 37 kako će se presjedanja na linije, zbog građevinskih radova, organizirati na parkiralištu Trgovačkog Opatija, 200-tinjak metara iznad centra Matulja, na privremenom raskrižju i to u oba smjera.

 

PRIVREMENA TRASA LINIJE 3A

Od subote, 15. ožujka 2014. godine, zbog izvođenja građevinskih radova za sav promet se zatvara ulica Milice Jadranić. U tom periodu linija 3A prometuje privremenom trasom Turkovo – Bezjaki i Bezjaki – Turkovo. Na privremenoj trasi uspostavlja se i jedno privremeno stajalište u Marinićima (u pravcu Bezjaka) nasuprot autopraone. Predviđeno vrijeme trajanja radova je 45 dana.Vozni red možete pogledati u nastavku:

Više

PRIVREMENE TRASE LOKALNIH LINIJA

Od subote, 15.3.2014. godine, zbog građevinskih radova koji se izvode na mostu preko Rječine (ulica Rade Šupića, u nastavku ulice Žrtava fašizma, kraj spomenika) i nemogućnosti skretanja autobusa iz ulice Rade Šupića u Šet. A. K. Miošića privremeno se mijenja trasa kretanja linija u smjeru od zapada prema istoku na slijedeći način:

 1. Linije 1, 2, 6, 7, 7A prometuju redovnom trasom do stajališta Tržnica (HNK „Ivan pl. Zajc“) i dalje privremenom trasom Cindrićevom ulicom do Piramide odakle nastavljaju redovnim trasama. Zadnje iskrcajno stajalište za vožnje koje prometuju u garažu je stajalište Tržnica.
 2. Linije 1A i 2A prometuju redovnom trasom do stajališta Tržnica (HNK „Ivan pl. Zajc“) i dalje privremenom trasom, Cindrićevom ulicom do terminala Delta gdje je privremeno početno/završno stajalište. Vozni red ovih linija je nepromijenjen.
 3. Linija 3 prometuju redovnom trasom do raskrižja ulice Žrtava fašizma/Fiumara odakle nastavljaju trasom Fiumara – Veslarska – Ivana Zajca – Cindrićeva do terminala Delta gdje je privremeno početno/završno stajalište. Vozni red linije 3 je nepromijenjen.
 4. Linija 8A u polasku sa Jelačićevog trga prometuje redovnom trasom do raskrižja ul. Ivana Zajca – Ribarska gdje nastavlja kretanje Cindrićevom ulicom do Piramide i dalje redovnom trasom.
 5. Trasa linije 5 ostaje redovna (Kazalište – Jelačićev Trg) kao i trasa linija 8 i 100.

Za vrijeme trajanja radova privremeno se ukida stajalište Fiumara u pravcu istoka grada (uz Mrtvi kanal) i stajalište Novi Most.

Predviđeno vrijeme trajanja radova je tri tjedna.

 

 

OBAVIJEST KORISNICIMA LINIJE 30

Od srijede 12. ožujka 2014. godine do završetka građevinskih radova, privremeno se ukida stajalište/okretište u mjestu Lipa (linija 30).

Privremeno autobusno stajalište se nalazi na ulazu u mjesto iz pravca Škalnice (kod Merikana).

RADNO VRIJEME PRODAJNIH MJESTA

KD Autotrolej obavještava sve korisnike javnog gradskog prijevoza da je radno vrijeme naših prodajnih mjesta slijedeće:

JELAČIĆEV TRG: 

 • radnim danom od 6.30 do 19.30 sati
 • subotom od 7.30 do 16.30 sati

DELTA: 

 • radnim danom od 6.30 do 19.30 sati
 • subotom od 7.30 do 16.30 sati

Radnim danom od 13.00 do 13.30 prodajno mjesto je zatvoreno zbog primopredaje smjene.

Subotom od 12.00 do 12:30 prodajno mjesto je zatvoreno zbog primopredaje smjene.

OPATIJA:

 • radnim danom od 9 do 15 sati
 • subotom od 8 do 12 sati

ZA KORISNIKE 65+ PRODAJA KARATA ORGANIZIRANA JE NA LOKACIJI ŠKOLJIĆ 15, RADNIM DANOM OD 7 DO 13 SATI TE SUBOTOM OD 7.30 DO 12  SATI. 

OBAVIJEST KORISNIICMA LINIJA 4 I 4A

KD Autotrolej obavještava sve korisnike linija 4 i 4A kako se zbog radova od srijede, 26. veljače 2014. godine, mijenjaju trase ovih linija. Linija 4 prometuje skraćeno do stajališta Kozala - Drenovski put (stara škola). Privremeno okretište uspostavlja se na raskrižju Vinogradske ulice i Ulice Kozala. Linija 4A prometuje od Pulca do Braščina i dalje Ulicom Kozala do privremenog okretišta (stajalište Kozala - Drenovski put). U povratku prema Pulcu prometuje Ulicom Kozala (trasa linije 4) i dalje redovitom trasom. Predviđeno vrijeme trajanja radova je 7 dana.

        

OBAVIJEST KORISNICIMA LINIJA 19, 20 I 21

KD Autotrolej obavještava sve korisnike linija 19, 20 i 21 kako se od ponedjeljka, 3. veljače 2014. godine, mijenja vozni red i to na način da su uvedeni polasci iz Viškova za Petrce u 13.20 i 18.50 sati, dok je polazak iz Petrca za Viškovo u 7.40 sati pomaknut za 5 minuta ranije, odnosno u 7.35 sati. Pomaknut je i polazak iz Milohni za Viškovo sa 7.45 na 7.40 sati. Novi vozni red možete pogledati u nastavku:

Više
OBAVIJEST KORISNICIMA LINIJE 14

KD Autotrolej obavještava sve korisnike linije 14 kako od četvrtka, 30. siječnja 2014. godine, ova linija počinje prometovati redovnom trasom Rijeka - Čavle - NN Mavrinci - Podola. Prestaje važiti privremeni vozni red (minibus) te stupa na snagu novi vozni red za grupu linija 12, 13, 14, 15 i 16. Novi vozni red možete pogledati u nastavku:

  

Više
OBAVIJEST KORISNICIMA POKAZNIH KARTI ZA NEZAPOSLENE OSOBE

KD Autotrolej obavještava sve korisnike mjesečnih pokaznih karata za nezaposlene osobe kako su, obzirom da od strane Hrvatskog zavoda za zapošljavanje više ne postoje evidencijski kartoni, dužni predočiti potvrdu o statusu nezaposlene osobe ne stariju od mjesec dana. Potvrde se izdaju u Hrvatskom zavodu za zapošljavanje Rijeka.

 

 

 

NOVO RADNO VRIJEME PRODAJNIH MJESTA

KD Autotrolej obavještava sve korisnike javnog gradskog prijevoza kako se od 27. siječnja do 10. veljače 2014. godine uvodi novo radno vrijeme na prodajnim mjestima KD Autotrolej. Tako će prodajna mjesta Jelačićev trg i Delta u navedenom periodu raditi radnim danom od 6.30 do 21.30 sati, subotom od 7.30 do 16.30 sati. Prodajno mjesto Opatija radi radnim danom od 9 do 15 sati, te subotom od 8 do 12 sati.

 

PONOVNO U FUNKCIJI STAJALIŠTE KOD ZDRAVSTVENE STANICE U MATULJIMA

KD Autotrolej obavještava sve korisnike kako je od petka, 17. siječnja 2013. godine, ponovno u funkciji novo stajalište linija 22, 23, 28 i 30 na lokaciji Zdravstvena stanica Matulji. Stajalište se koristi radnim danom u polasku i povratku u vremenu od 7 do 19 sati. Subotom i nedjeljom linije 22, 23, 28 i 30 ne zaustavljaju se na navedenom stajalištu.

 

NOVI VOZNI REDOVI NA LOKALNIM I ŽUPANIJSKIM LINIJAMA

KD Autotrolej obavještava sve korisnike lokalnih i županijskih linija kako u ponedjeljak, 13. siječnja 2013. godine na snagu stupaju novi vozni redovi na lokalnim i županijskim linijama, odnosno vozni redovi koji se odnose na razdoblje u vrijeme trajanja nastave u školama.

Također, uvodi se kružna linija 17 koja će prometovati trasom Viškovo - Milohni - Bezjaki - Petrci - Viškovo. Uvodi se i jedan jutarnji polazak u 10.30 sati na dionici Viškovo - Petrci - Viškovo. Linija prometuje za vrijeme školske nastave.

Na grupi linija 19, 20 i 21 se mijenja raspored polazaka u terminu 13.30 - 15 sati te su dodani neki polasci na liniji 21 na trasi Sroki - Brnčići - Kudeji - Viškovo. Pomaknuta je i prva vožnja ujutro iz Lisca i Klane 5 minuta ranije te sada prometuje u 5 iz Lisca, odnosno 5.05 iz Klane.

Vozne reove koji su izmijenjeni pogledajte u nastavku:

    

Više
OBAVIJEST KORISNICIMA LINIJA 32, 34 i 37

KD Autotrolej obavještava sve korisnike linija 32, 34 i 37 kako se u subotu, 21. prosinca 2013. godine, zbog koncerta na lokaciji Opatija Tržnica privremeno zatvara za sav promet Ulica Maršala Tita od raskrižja s Ulicom Dr. M. Laginje i F. Peršića (skretanje za Ambasador) do raskrižja s Ulicom V. C. Emina i Radničke (skretanje za mul) u vremenu od 20 do 2 sata u nedjelju, 22. prosinca 2013. godine. U navedenom periodu linije 32, 34 i 37 prometuju privremenim trasama:

- linija 32 prometuje redovnom trasom do skretanja za Hotel Ambasador, a zatim Ulicom M. Laginje, Novom cestom i Ulicom V. Jože do trga Vladimira Gortana (Slatina) i dalje redovnom trasom. U povratku iz Lovrana linija 32 prometuje do Slatine, a zatim Ulicom V. Jože, Novom cestom i Ulicom M. Laginje do skretanja za Hotel Ambasador i dalje redovnom trasom.

- linija 34 prometuje trasom Trg Vladimira Gortana (Slatina) - Ulica V. Jože - Nova cesta - Ulica M. Laginje do skretanja za Hotel Ambasador i dalje redovnom trasom u polasku i povratku.

- linija 37 prometuje trasom Trg Vladimira Gortana (Slatina) - Ulica V. Jože - Nova cesta - Pobri i dalje redovnom trasom u polasku i povratku.

 

 

OBAVIJEST KORISNICMA LINIJE 3A

KD Autotrolej obavještava sve korisnike linije 3A kako od četvrtka, 31. listopada 2013. godine, ova linija prometuje po redovnom voznom redu i redovnoj trasi - Jelačićev trg - Bezjaki. Vozni red možete pogledati u nastavku:

Više
OBAVIJEST STUDENTIMA

KD Autotrolej obavještava sve redovne studente Sveučilišta u Rijeci kako je od utorka, 3. rujna 2013. godine, počela prodaja mjesečnih pokaznih karata po subvencioniranoj cjeni, odnosno na način da Ministarstvo obrazovanja, prosvjete i športa subvencionira 27 posto, a jedinice lokalne samouprave 33 posto ukupne cijene karte. Grad Rijeka subvencionira za sve studente koji imaju prebivalište i boravište na području ove jdinice lokalne samouprave, dok Grad Bakar, Općina Čavle, Općina Viškovo,Općina Jelenje subvencioniraju 33 posto za studente koji na području istih imaju priajvljeno prebivalište. Grad Opatija također subvencionira 33 posto, no ovo pravo se ostvaruje putem potvrde koja se može preuzeti i ovjeriti u Gradu Opatiji, a dostupna je i na web stranici Grada Opatije. Ostale jedinice još nisu donijele odluke o subvencioniranju studentskih karata. No, svi redovni studenti, uz predočenje potvrde Sveučilišta o statusu redovnog studenta, karte mogu kupiti uz popust od 27 posto, dok će im ostatak novca biti vraćen ukoliko JLS na čijem području žive donese odluku o subvencioniranju.

NOVO: Općina Klana također subvencionira 33 posto za sve sudente koji na području ove JLS imaju prebivalište i boravište, dok Grad Kastav, Grad Kraljevica, Općina Kostrena, Općina Lovran i Općina Matulji također sudjeluju sa 33 posto ali za studente koji na području ove JLS imaju prebivalište.

Također, svi oni studenti koji su već kupili kartu po punoj cijeni povrat novca mogu podignuti do 20. rujna 2013. godine. Prodaja kupona po subvencioniranoj cijeni tijekom narednog razdoblja moguća je zaključno sa 10. u mjesecu.

OBAVIJEST SREDNJOŠKOLCIMA

KD Autotrolej obavještava sve učenike srednjih škola kako, 2. rujna 2013. godine, od 16 sati kreće prodaja pokaznih karata za mjesec rujan po subvencioniranoj cijeni, odnosno sukladno Odluci o sufinanciranju međumjesnog javnog prijevoza za redovite učenike srednjih škola u razdoblju rujan - prosinca 2013. godine Vlade RH, a riječ je u subvenciji u iznosu od 75 posto ukupne cijene karte. Učenici koji su u školskoj godini 2013./2014. upisali prvi razred pravo ostvaruju na temelju potvrde koju im u mjesecu rujnu ovjerava i izdaje škola, dok učenici drugih, trećih i četvrtih razreda za ostvarivanje prava moraju imati ovjerenu tiskanicu KD Autotrolej o statusu srednjoškolca, a koju je moguće preuzeti na našoj web stranici.

Subvencionirane karte se ovaj mjesec iznimno mogu kupiti do 13. rujna, dok se povrat novca obavlja do 20. rujna. Ubuduće se subvencionirane karte prodaju zaključno sa 10. u mjesecu.

 

 

 

  

 

Više
POJAČANJE LINIJE 32

KD Autotrolej obavještava sve korisnike linije 32 kako od četvrtka, 08. kolovoza 2013. godine, kreće ispomoć na liniji 32 i to na relaciji Volosko - Opatija Slatina - Vrh Ike. Vozni red možete pogledati u nastavku:

 

 

Više

KD AUTOTROLEJ NUDI USLUGU PRIJEVOZA NA DULJIM RELACIJAMA NOVIM POSEBNO UDOBNIM VOZILOM

Svima zainteresiranima za udobnu vožnju na kraćim ili duljim relacijama KD Autotrolej nudi prijevoz novim vozilom odnosno Renault traffic passenger, koje je tehnički opremljeno na najvišem nivou, te zadovoljava visoke zahtjeve korisnika. Vozilo ima 6 sjedećih mjesta presvučenih kožom, potpuno je klimatizirano te sa zatamnjenim staklima. Posjeduje i veliki prtljažnik, te ugrađeni hladnjak u salonu putnika. Vozilo je opremljeno sa WI-FI ruterom s priključkom na internet preko mobilne GSM/GPRS/3G mreže. Najam vozila uključuje i vozača.

  

Više

NOVA SEZONA TURISTIČKOG AUTOBUSA

TuRistički autobus u subotu, 15. lipnja, kreće sa vožnjom prema voznom redu. Karte za autobus mogu se kupiti na svim prodajnim mjestima KD Autotrolej (Jelačićev trg, Delta, Opatija), kao i na štandu u Opatiji na Slatini te u samom autobusu. Cijena karte je 50 kuna za odrasle, te 35 kuna za djecu s tim da je u cijenu iste uključen razgled Gradine na Trsatu. Karta vrijedi 24 sata, te na svim linijama KD Autotrolej. Novost je i polazak sa Jelačićevog trga. Vozni red možete pogledati ovdje:
Više
OBAVIJEST KORISNICIMA GODIŠNJE 65+ KARTE
KD Autotrolej obavještava sve korisnike godišnjih 65+ karata kako se prodaja i izrada istih obavlja na lokaciji Školjić 15, radnim danom od 7 do 13 sati te subotom od 7.30 do 12  sati. Za izradu nove godišnje karte, svi korisnici kojima postojeća karta više ne vrijedi trebaju donijeti osobnu iskaznicu, OIB, odrezak od mirovine, te ostale dokumente putem kojih ostvaruju određene povlastice poput rješenja o invaliditetu, potvrdu Crvenog križa o darivanju krvi, potvrdu od strane Zavoda za mirovinsko osiguranje o primanjima, te ostale dokumente koje su i ranijih godina koristili pri izradi ove karte. Fotografija nije potrebna.

PREDSTAVLJENI JAVNI GRADSKI BICIKLI

Na Riječkom lukobranu predstavljeni su u srijedu, 15. svibnja 2013. godine, prvi riječki javni bicikli, kao i električno vozilo. Korištenje bicikala i vozila je besplatno, a cilj istima je oživljavanje sadržaja na Riječkom lukobranu, obogaćivanje turističke ponude kao i poticanje građana na korištenje ovih ekološki učinkovitih prijevoznih sredstava. Bicikli se mogu koristiti svakim danim od 8 do 20 sati.
Više

U PROMETU NOVI AUTOBUSI NA PLIN

U ponedjeljak, 13. svibnja 2013. godine, u promet su svečano pušteni novi autobusi koji kao pogonsko gorivo koriste stlačeni prirodni plin, te je otvorena i plinska stanica. U promet je pušteno ukupno 12 autobusa, 10 solo i 2 minibusa, a donirano je i javnosti predstavljeno kombi vozilo za prijevoz osoba s invaliditetom.
Više
UVEDENA NOVA LINIJA - ZELENA LINIJA 100

U ponedjeljak, 13. svibnja 2013. godine, od 12.15 sati sa prometovanjem je započela nova lokalna linija - Zelena linija 100. Trasa linije je radnim danom Šetalište Andrije Kačića Miošića - Fiumara - Palazzo Modello - Trg Republike Hrvatske - Riječki neboder - Brajda - Željeznićki kolodvor - Cambijerijeva, te u povratku Cambijerijeva - Viktora Cara Emina - Fiorello la Guardia - Ciottina - Erazma Barčića - Frana Kurelca - Žrtava fašizma te Šetalište Andrije Kačića Miošića. Subotom i nedjeljom trasa se mijenja jedino u povratku kada iz Ciottine skreće na Rivu te prolazi Ulicom Ivana Zajca - Fiumara - Šetalište Andrije Kačića Miošića.

Vožnja ovom linijom je besplatna do 19. svibnja 2013. godine. Vozni red možete pogledati u nastavku:

Više
 
ANKETA

Kako Vam se sviđa naš karnevalski autobus?

*
jako mi se sviđa
sviđa mi se
ne svida mi se
  Powered by Perpetuum Mobile iSite