O nama
Vozni redovi
Gradska kartica
Putne karte
Turistički autobus
Prijevoz osoba s invaliditetom
Dokumenti
Nabava
Zakoni, Pravilnici, Odluke
Natječaji za zaposlenje
Pravo na pristup informacijama
Zaštita osobnih podataka
Najčešća pitanja
Obavijesti
Nova rubrika
Nova rubrika
Nova rubrika
SPOMEN OBILJEŽJE
GRADSKE LINIJE
GRADSKE NOĆNE LINIJE
ŽUPANIJSKE LINIJE
HOME
IZMJENA VOZNOG REDA LINIJE 32A

Od ponedjeljka, 12.10.2015. godine mijenja se vozni red linije 32A i to polazak pod brojem 12 (u priješnjem voznom linija 32A je imala vezu na liniju 32 u Lovranu u 11:05 dopk po novom redu ima vezu na liniju 32 u Lovranu u 10:40). Također je promijenjen povratak koji je prije kretao iz Zagore u 11:40, a sada kreće u 11:35 (povratak pod brojem 50).

NOVA TRASA LINIJE 17

Od ponedjeljka, 12. listopada 2015. godine, linija 17 započinje sa prometovanjem novim dijelom trase kroz naselje Juraši. Na novom dijelu trase postavljena su dva nova stajališta. U nastavku je vozni red:

PREREGULACIJA PROMETA KROZ OPATIJU

Od petka, 9.10.2015. godine u 9:00 do nedjelje 11.10.2015. u 6:00 sati za sav promet se zatvara Ulica Maršala Tita kroz Opatiju, od skretanja za Ambasador do Trga Vladimira Gortana (Slatina).

            U tom periodu linije 32, 34, 35, 35A i 37 prometuju privremenim trasama

-           Linija 32 prometuje u smjeru Rijeka—Lovran preko Panorame pa Novom cestom, spušta se na Slatinu i dalje redovnom trasom. U povratku Lovran—Rijerka redovom trasom do Slatine, te zatim ul. Velog Jože gore na Novu cestu i preko Panorame za Rijeku.

-           Linije 34 :  Slatina — Ul.Velog Jože — Nova cesta — Kuk (rotor) — Matulji …….   (dalje redovnom trasom)

-           35A i 37:  Slatina — Ul.Velog Jože — Nova cesta — semafor (Billa) — Pobri …..   (i dalje redovnom trasom)

-           Linija 35 na polascima koji prometuju Tošina-Tržnica-Slatina prometuje preko Voloskog do Hotela Ambasador te onda ulicom Matka Laginje na Novu cestu.

PODSJETNIK ZA STUDENTE I SREDNJOŠKOLCE
KD Autotrolej podsjeća sve studente i srednjoškolce kako prodaja karata po subvencioniranim cijenama traje do desetog datuma u mjesecu. Nakon navedenog datuma karte se mogu kupiti po punoj cijeni.
PONOVNO U FUNKCIJI STAJALIŠTA ŽABICA I RIVA

Od nedjelje, 20.9.2015. godine od 18:00 sati, ponovno su u funkciji autobusna stajališta Žabica i Riva.

Za vrijeme trajanja radova na dva sjeverna kolnička traka u ulici Riva „žuta traka“ je u funkciji mješovitog prometa.

PREREGULACIJA PROMETA ZA VRIJEME OBILJEŽAVANJA MATEJNE

KD Autotrolej obavještava sve korisnike linija 20 i 21 kako će za vrijeme trajanja manifestacije Matejna u Viškovu iste prometovati na način:

- u subotu, 19.9.2015. godine, u vremenu 14,00 do 15,00 sati te u nedjelju, 20.9.2015. godine, od 12,30 do 13,30 sati, zbog zatvaranja prometnice kroz Viškovo, linije 20 i 21 prometuju privremenim trasama i to:

Subota, 19.9.2015. godine

-           Linija 20: Rijeka (13,40) – Kastav – Vozišće – Studena – Klana (14,30), u polasku i povratku, smjene 315/316 Klana I.

-           Linija 21: polazak iz Rijeke u 13,15 redovnom trasom, a povratak u 13,55 iz Brnčića trasom Brnčići – Kudeji - Brnasi – Kastav – Rijeka, smjena 313/314 Kastav II.

Nedjelja, 20.9.2015. godine

-           Linija 20: Polazak iz Rijeke u 12,00 redovnom trasom, a povratak iz Marčelja u 12,40 trasom Marčelji – Vozišće – Kastav - Rijeka, smjena 315, Klana I.

-           Linija 21: Rijeka (12,45) – Kastav – Vozišće – Gornji Sroki – Brnčići, a povratak iz Brnčića u 13,20 redovnom trasom, smjena 317, Brnčići.

 

OBAVIJEST KORISNICIMA LINIJE 3A
Od srijede, 02.09.2015. godine, autobusno stajalište B.Mohorić na trasi linije 3A zbog građevinskih radova izmješta se na privremenu lokaciju cca 50 metara prije postojeće stanice. Privremeno stajalište označeno je stajališnom oznakom. Novi vozni red na liniji 3A vrijedi od dana 12.09.2015. godine.
Linija 3A

NOVI ORGANIZACIJSKI MODEL

Zaključkom Gradskog vijeća Grada Rijeke Grad Rijeka usvojio je novi koncept organizacijskog modela komunalnih i trgovačkih društava u vlasništvu Grada. Reorganizacija tvrtki u vlasništvu Grada Rijeke započela je sa komunalnim društvom Autotrolej d.o.o i trgovačkim društvom Rijeka promet d.d.

Novim organizacijskim modelom KD Autotrolej d.o.o i TD Rijeka promet d.d. nastavili su obavljati komunalnu djelatnost, dok se njihova komercijalna djelatnost grupirala u Rijeka plus d.o.o., a potporne funkcije KD Autotrolej d.o.o i Rijeka promet d.d. u Poslovne sustave d.o.o. Slijedom navedenog sve informacije o prodaji putnih karata, kao i najmu vozila te gradskim biciklima mogu se pronaći na web stranici Rijeka plus d.o.o . Sve informacije o potpornim funkcijama nalaze se na stranici Poslovni sustavi d.o.o.

OBAVIJEST KORISNICIMA LINIJE 17 Bezjaki - Viškovo

Od ponedjeljka 7. rujna pa do završetka građevinskih radova na dionici Marinići - Trampov Breg, linija 17 će samo ujutro prometovati u 7:25 iz Bezjaka preko Hosti do Marinića i Viškova, dok će u poslijepodnevnim satima zadnje stajalište biti Marinići Dom, a minibus će se okretati na Turkovu na okretištu linije 7.

IZMJENE VOZNIH REDOVA

KD Autotrolej obavještava sve korisnike javnog gradskog prijevoza kako se početkom nove školske godine 2015./2016. koja počinje 07.09.2015. godine mijenjaju vozni redovi lokalnih i županijskih linija. Nove vozne redove možete pogledati u nastavku:

OBAVIJEST KORISNICIMA

Od utorka, 12.08.2015. godine, autobusno stajalište Blažićevo na trasi linije 7A, zbog građevinskih radova izmješta se na privremenu lokaciju cca 50 metara prije postojeće stanice.

Privremeno stajalište označeno je stajališnom oznakom.

OBAVIJEST KORISNICIMA LINIJA 5A I 19

Od utorka, 11.08.2015. godine, autobusno stajalište Škurinjska cesta II zbog građevinskih radova izmješta se na privremenu lokaciju cca 150 metara u pravcu Rijeke od postojeće stanice.
Privremeno stajalište označeno je stajališnom oznakom.

OBAVIJEST KORISNICIMA LINIJE 5

Od utorka, 04.08.2015. godine, autobusno stajalište I.L.Ribara-I. Žorža zbog građevinskih radova izmješta se na privremenu lokaciju cca 100 metara prije postojeće stanice. Privremeno stajalište označeno je stajališnom oznakom.

KD Autotrolej - partner u projektu Razvoj Kvalifikacija i Inovativnih metoda stjecanja Kompetencija u LOgistici i Pomorskom prometu – KIKLOP

KD Autotrolej je partner u projektu Razvoj Kvalifikacija i Inovativnih metoda stjecanja Kompetencija u LOgistici i Pomorskom prometu – KIKLOP. U četvrtak 18.06.2015. godine u Ministarstvu znanosti, obrazovanja i sporta održana je svečana dodjela ugovora o dodjeli bespovratnih sredstava u sklopu natječaja „Unapređivanje kvalitete u visokom obrazovanju uz primjenu Hrvatskog kvalifikacijskog okvira" iz Europskog socijalnog fonda (ESF), Operativni program „Razvoj ljudskih potencijala” 2007.-2013. Pomorski fakultet u Rijeci potpisao je ugovor o provedbi projekta Razvoj Kvalifikacija i Inovativnih metoda stjecanja Kompetencija u LOgistici i Pomorskom prometu – KIKLOP. Cilj projekta KIKLOP je da Pomorski fakultet u Rijeci, u suradnji s partnerima projekta: KD Autotrolej, Pomorski fakultet u Splitu, Udruga pomorskih agenata, Jadrolinija, Zorović Maritime d.o.o. i Panalpina Croatia d.o.o. istraži stvarne potrebe tržišta rada u području pomorskog prometa i logistike, prepozna i definira nova zanimanja, razvije prijedloge 20 standarda zanimanja i 5 standarda kvalifikacija sukladno načelima HKO, prilagodi obrazovnu ponudu kroz unapređenje 5 preddiplomskih sveučilišnih studija, razvije okruženje za e-učenje, unaprijedi nastavničke kompetencija te ponudi kvalitetno, učinkovito i inovativno visoko obrazovanje temeljeno na SMART ishodima učenja zadržavajući pritom fleksibilnost prilagođavanja stalnim i brzim promjenama u širem društvenom kontekstu. U četvrtak, 02. srpnja 2015. godine u Velikoj vijećnici Pomorskog fakulteta u Rijeci održan je prvi partnerski sastanak. Na sastanku je detaljno predstavljen projekt, tijek i plan provedbe projektnih aktivnosti, aktivnosti upravljanja projektom kao i prateća dokumentacija potrebna za projektno izvještavanje. Nakon predstavljanja svih projektnih aktivnosti projektni partneri su dogovorili daljnju suradnju te postavili rokove za izvršenje pojedinih aktivnosti projekta.

Više o projektu možete doznati na: http://www.kiklop.eu

TURISTIČKI AUTOBUS KREĆE SA VOŽNJOM

Šareni tuRIstički autobus ponovno od subote 13. lipnja 2015. godine, kreće na svoju dobro poznatu turu između Rijeke i Opatije. Iz tuRIstičkog autobusa najbolje ćete se upoznati sa svim znamenitostima i atrakcijama ova dva grada, a priče o prošlosti i sadašnjosti možete poslušati na 8 jezika: hrvatskom, talijanskom, njemačkom, engleskom, francuskom, ruskom, španjolskom i mađarskom.  Upoznajte Rijeku i Opatiju iz nove perspektive!

Vozni red možete pogledati u nastavku:

UVOĐENJE NOVE LINIJE 35A
Od ponedjeljka, 8.6.2015. uvodi se nova lokalna linija 35A koja prometuje trasom Opatija-Kosovo-Pobri-Zatka-Zagrad-Veprinac. Za povratak se koristi ista trasa u suprotnom smjeru. Vozni red prikazan je u nastavku:
Powered by Perpetuum Mobile iSite