Gdje sam? > Home
KD Autotrolej d.o.o. Rijeka
SPOMEN OBILJEŽJE
GRADSKE LINIJE
GRADSKE NOĆNE LINIJE
ŽUPANIJSKE LINIJE
VOZNI RED ZA VRIJEME ŠKOLSKIH PRAZNIKA
KD Autotrolej obavještava sve korisnike kako 24. prosinca 2014. godine na snagu stupa vozni red za vrijeme školskih praznika. U nastavku su vozni redovi loklanih linija koji se mijenjaju, dok su kod županijskih linija polasci označeni oznakom da prometuju samo u vrijeme školske nastave.
Više
OBAVIJEST SREDNJOŠKOLCIMA I STUDENTIMA

KD Autotrolej obavještava sve srednjoškolce i studente kako se mjesečne karte za siječanj 2015. godine do daljnjega mogu kupiti isključivo po punoj cijeni. O promjeni uvjeta kupnje obavijestit ćemo Vas naknadno, odnosno po dobitku informacije.

UKIDANJE STAJALIŠTA VIDIKOVAC

KD Autotrolej obavještava sve korisnike javnog gradskog prijevoza kako je od 3. prosinca 2014. godine izvan funkcije stajalište Vidikovac, te ga linije 2, 8 i 101 više ne koriste za ukrcaj, odnosno iskrcaj putnika.

IZMJENE VOZNIH REDOVA ZA GRUPE LINIJA 18/18B I 34/37 TE TRASE LINIJE 19 (polazak 11.50 sati iz Lisca)

KD Autotrolej obavještava sve korisnike linija 18 i 18B, te 34 i 37 kako su od ponedjeljka, 1. prosinca 2014. godine, na snazi novi vozni redovi. Na zahtjev Grada Kastva polazak iz Rijeke na liniji 18 u 13.10 sati pomiče se 10 minuta ranije (13 sati) te se produžuje do Brnčića zbog učenika osnovne škole u Kastvu.

Polazak na liniji 37 u 21.30 sati pomiče se 5 minuta kasnije na 21.35 sati kako bi se ostvarila veza sa linijama 32 koje polaze iz Rijeke u 21, odnosno iz Lovrana u 21.20 sati.

Također , skraćuje se polazak na liniji 19 u 11.50 sati iz Lisca za Rijeku.  U povratku prema Rijeci neće svraćati do stajališta Klana Kalužica i Klana Taverna već će u centru Klane skrenuti za Studenu.  Navedena stajališta  će obuhvatiti 15 minuta ranije, u smjeru prema Liscu zbog učenika Osnovne škole Klana.

Nove vozne redove možete pogledati ovdje:

Više
OBAVIJEST KORISNICIMA LINIJE 17

KD Autotrolej obavještava sve korisnike linije 17 kako ista, zbog radova na okretištu u Milohnima, od utorka, 25. studenog 2014. godine, prometuje skraćenom trasom, odnosno ne ulazi u Milohne već se okreće na predzadnjoj stanici u Donjim Jugima.

 

NOVO RADNO VRIJEME JAVNIH GRADSKIH BICIKLI
KD Autotrolej obavještava sve korisnike javnih gradskih bicikli kako će korištenje istih od 20. studenog 2014. godine biti moguće svim danima u tjednu u vremenu od 9 do 17 sati.
IZMJEŠTANJE STAJALIŠTA U ČAVLIMA

Od ponedjeljka, 17. studenog 2014. godine, do okončanja građevinskih radova autobusno stajalište Čavle spomenik u smjeru Čavala pomiče se 50 metara dalje prema centru.

NOVI VOZNI RED LINIJE 9
KD Autotrolej obavještava sve korisnike javnog gradskog prijevoza kako od ponedjeljka, 17. studenog 2014. godine, na snagu stupa novi vozni red linije 9 koji možete pogledati u nastavku:
Više
PRIVREMENA TRASA LINIJE 32

U ponedjeljak, 10. studenog 2014. godine, zatvara se cesta kroz Preluk u vremenu od 07:00 do 23:00 sati. Linija 32 prometuje privremenom trasom:

Ljubljanska ulica – Pavlovac – i dalje redovitom trasom

u polasku i povratku.

 

GRADSKA KARTICA ZA KORISNIKE RADNIČKIH, UMIROVLJENIČKIH I SOCIJALNIH MJESEČNIH POKAZNIH KARATA

Kako bi do konca 2014. godine svi korisnici mjesečnih pokaznih karata zamijenili i izradili Rijeka City Card kartice, počinje izdavanje gradskih kartica i za kategorije radnika, umirovljenika te nezaposlenih osoba. Navedene kategorije korisnika mjesečnih pokaznih karata gradsku karticu mogu izraditi prilikom kupovine mjesečnog kupona za mjesec studeni, a ako su kupon već kupili, onda će navedeno učiniti prilikom kupovine mjesečnog prava za mjesec prosinac. I ove kategorije korisnika mogu izraditi jednu od tri inačice gradske kartice, odnosno kreditnu, companion i prepaid, s tim da prepaid gradsku karticu, karticu crvene boje, mogu zatražiti svi građani bez ikakvih posebnih uvjeta izuzev popunjavanja zahtjeva za izdavanje i prilaganja potrebnih dokumenata.

 

Prepaid kartica može se izraditi u poslovnici Autotroleja na Trgu bana J. Jelačića 3, odnosno u jednoj od osam poslovnica Erste banke na sljedećim riječkim adresama: Jadranski trg 3, Fiumara 11 (Rječina), Petra Jurčića 2a (Zamet), Kvaternikova 62 (Vežica), Nikole Tesle 11, Vjekoslava Spinčića 3/2 (Opatija), Viškovo 90 (Viškovo) te Maršala Tita 9 (Matulji).

 

Nakon što izrade kartice prava za prijevoz (mjesečnu pokaznu kartu) mogu upisati na prodajnim mjestima Autotroleja u Rijeci (Jelačićev trg 3, Delta bb) ili u opatijskoj poslovnici Autrotroleja na adresi Velog Jože 1. Isto tako, prava Autotroleja (pokazna karta) mogu se, kao i do sada, upisati i u poslovnici Erste banke na Jadranskom trgu, u filijali Zamet, Petra Jurčića 2a, Rijeka, te u filijali Opatija, Vjekoslava Spinčića 3/2, Opatija.

 

Za izradu kartice potrebno je donijeti potpisani Zahtjev te presliku osobne iskaznice ili putovnice.

 

Za upis mjesečnog prava potrebno je ispuniti Zahtjev za upis prava za korištenje usluge javnog prijevoza putnika – Rijeka City Card. 

 

Navedeni zahtjevi mogu se preuzeti na web stranicama www.rijekacitycard.hr i www.autotrolej.hr, a mogu se ispuniti i na licu mjesta u poslovnicama Erste banke i na prodajnim mjestima KD Autotrolej.

Više

OBAVIJEST KORISNICIMA LINIJA 34, 22, 23, 28 I 30

U srijedu, 29.10.2014. godine do daljnjeg, zbog građevinskih radova zatvara se cesta od Rukavca (škola) do ceste za Lisinu. Autobusi linije 34 prometovat će do križanja cesta za Lisinu i Rukavac u polasku i povratku. Određeni polasci i povratci radnim danom na linijama 22-30 prometovat će iz i za Matulje kroz Rukavac i Jušiće. Privremeni vozni red grupe linija 22, 23, 28 i 30 možete pogledati ovdje:

Više

KUPNJA MJESEČNE POKAZNE KARTE AUTOTROLEJA MOGUĆA JE I PUTEM INTERNETA

Od 27. listopada 2014. godine, mjesečna se karta za vožnju autobusima Komunalnog društva Autotrolej (pokazna karta) može kupiti bez dodatne naknade na internetu, a usluzi Internet prodaje pristupa se putem www.rijekacitycard.hr stranice odnosno preko ECC On-line usluga https://online.erstecardclub.hr/. 

Usluga kupnje mjesečne karte je dostupna korisnicima gradske Diners Club Rijeka City Card kartice (prepaid, companion i kreditne) i svih ostalih Diners Club kartica. Uvođenjem online kupnje mjesečne karte građanima Rijeke te korisnicima usluga Autotroleja želi se osigurati brza i jednostavna kupnja mjesečnih karata.

Mjesečna karta može se kupiti za bilo kojeg korisnika DC RCC kartice, koji je pravo korištenja gradskog prijevoza ranije upisao na prodajnim mjestima Autotroleja (Jelačićev trg, Delta i Opatija) ili na prodajnom mjestu u određenim poslovnicama Erste banke (Jadranski trg, Zamet i Opatija). Dakle, samo prvi upis prava Autotroleja (upis pokazne karte) potrebno je napraviti na navedenim prodajnim mjestima, a kasnije se mjesečna karta može kupovati putem interneta.

Kupnja je moguća sa svim Diners i gradskim DC RCC karticama, uključujući i prepaid karticu, pod uvjetom da je na prepaid kartici dovoljno uplaćenih sredstava za kupnju mjesečne karte. Karta kupljena na ovaj način u autobusu je dostupna nakon proteka 24 sata od on-line kupnje. Kako bi pokazna karta bila valjana potrebno je karticu prisloniti na validator u autobusima Autotroleja.

Za kupnju mjesečne karte putem interneta potrebno se je prethodno registrirati za korištenje ECC On-line usluga kojima se može pristupiti putem stranice www.rijekacitycard.hr ili direktno putem https://online.erstecardclub.hr/ 

Procedura same kupnje putem interneta počinje tako da građani koji na ovaj način žele kupiti mjesečnu kartu, u rubrici „RI gradske usluge“ odaberu vrstu Diners Club kartice kojom žele izvršiti kupovinu te potom upišu broj DC RCC kartice na koju se kupnja odnosi. Kupuje li kartu maloljetna osoba, njezin zakonski zastupnik kao potvrdu da je suglasan sa kupnjom, kod prve kupnje treba upisati svoj OIB.

Način kupovine mjesečnog prava putem weba možete pogledati u više:

Više

PRIVREMENE TRASE LINIJA 32, 34, 35 I 37

U petak, 24. listopada 2014. godine, zbog održavanja automobilističkog natjecanja „ 23. Rally Opatija“  u Opatiji, u vremenu od 15.30 do 20 sati i subotu 25. listopada 2014. godine, u vremenu od 16.30 do 19.30 sati , linije 32, 34, 35 i 37 prometuje privremenom trasom:

Trg Vladimira Gortana (Slatina) – ul. Velog Jože –  Nova cesta i dalje redovitom trasom u polasku i povratku.

 

OBAVIJEST SREDNJOŠKOLCIMA I STUDENTIMA
KD Autotrolej podsjeća sve srednjoškolce i studente koji ostvaruju pravo na kupovinu mjesečnih karata za javni gradski prijevoz po subvencioniranoj, odnosno sufinanciranoj cijeni kako se iste prodaju zaključno sa desetim u mjesecu. Nakon tog datuma moguća je kupovina mjesečnih karata po punoj cijeni.
RADNO VRIJEME PRODAJNIH MJESTA KD AUTOTROLEJ

KD Autotrolej obavještava sve korisnike javnog gradskog prijevoza kako je radno vrijeme na svim našim prodajnim mjestima (Trg bana Jelačića, Delta i Opatija) do daljnjega produljeno, odnosno radnim danom i subotom od 6.30 do 21.30 sati. Nedjeljom i blagdanom ne radimo.

NOVA TRASA LINIJE 9

KD Autotrolej obavještava sve korisnike javnog gradskog prijevoza, te posebice mještane sa područja Mjesnog odbora Sveti Kuzam kako linija 9 od ponedjeljka, 13. listopada 2014. godine, prometuje novom trasom, te spaja naselje Baraći i Sveti Kuzam sa centrom grada.

     Naime, od ponedjeljka, 13. listopada 2014. godine, linija 9 prometovati će novom trasom i to sa terminala Delta, preko Kumičićeve ulice, Ulice Drage Gervaisa, Radničkom ulicom, Kvaternikovom, te dalje postojećom trasom linije 9, odnosno ulicama Brdo, Zdravka Kučića, Sv. Ana, Pod Ohrušvom do Svetog Kuzma gdje produžava do naselja Baraći. U povratku prema centru grada, linija 9 prometovati će istom trasom do Sušačke bolnice, te potom ulicama Martina Kontuša, Kvaternikovom, Drage Gervaisa, Kumičićevom, Strossmayerovom do Fimare, te Veslarskom i Ivana Zajca do terminala Delta.

 

     Produljenjem trase linije 9 do naselja Baraći, KD Autotrolej je udovoljio zahtjevu Mjesnog odbora Sveti Kuzam, te omogućio brži i lakši dolazak mještana ovog dijela grada do samog centra, ali isto tako i do ostalih sadržaja koji se nalaze na području Vežice, poput ambulante i tržnice, te također i Sušačke bolnice.

     Treba napomenuti i kako su na novoj trasi linije 9 u funkciji ostala sva postojeća stajališta, dok je formirano i 5 novih stajališta, odnosno 3 stajališta na Vežici – Drage Gervaisa, market i Vulkansko naselje, te jedno u Radničkoj ulici (u blizini Vatrogasnog doma) koje koristi i linija 1B, te novo stajalište u naselju Baraći u Svetom Kuzmu.

 

     Također, od ponedjeljka, 13. listopada 2014. godine, na snazi je i novi vozni red linije 9 koji je usklađen sa polascima linija 25 i 26. Novi vozni red možete pogledati ovdje:

Više

OBAVIJEST KORISNICIMA LINIJA 19 I 20

U utorak, 07. listopada 2014. godine započinju radovi na dionici županijske ceste Ž 5017 kod križanja za Studenu. U vrijeme izvođenja radova linije 19 i 20 prometovat će po privremenom voznom redu kroz Studenu za Klanu (Kalužica) u polasku i obrnuto u povratku.

Više
OBAVIJEST KORISNICIMA LINIJE 29
KD Autotrolej obavještava sve korisnike linije 29 kako će, od 1. listopada 2014. godine, polazak na liniji 29 u 12.20 sati koji prometuje trasom Rijeka - D404 - Kraljevica - Ožlak, ulaziti u naselje Oštro.
Više
IZRADA RIJEKA CITY CARD KARTICA ZA STUDENTE

U ponedjeljak, 22. rujna 2014. godine, krenulo je izdavanje i Rijeka City Card kartice studentima. Studenti svoje Prepaid kartice mogu izraditi u poslovnici Autotroleja na Trgu bana Jelačića 3, odnosno u jednoj od 8 poslovnica Erste banke i to na Jadranskom trgu, Fiumari, Zametu, Vežici, Opatiji, Viškovu i Matuljima.

Upis prava (mjesečni kupon) na već izrađenu karticu moguć je na svim prodajnim mjestima Autotroleja (Jelačićev trg, Delta i Opatija), te u poslovnici Erste banke na Jadranskom trgu.

Upis prava moguć je i u poslovnicama Ertste banke na Zametu (Petra Jurčića 2a) - ponedjeljak, četvrtak i petak od 8 do 15 sati, utorkom i srijedom od 12 do 19 sati (subotom ne radi)

te u poslovnici u Opatiji (Vjekoslava Spinčića 3/2) - radnim danom od 8 do 18 sati, subotom od 8 do 12 sati.

Za izradu kartice potrebno je donijeti potpisani Zahtjev te presliku osobne iskaznice ili putovnice, a za upis mjesečnog prava, ako je riječ o redovnim studentima, potrebno je dostaviti potvrdu fakulteta o upisu u akademsku 2014./2015. godinu, te potvrdu o prijavljenom boravištu za korisnike koji nemaju prebivalište na području JLS gdje KD Autotrolej obavlja uslugu prijevoza. Navedene potvrde nužne su za ostvarivanje prava na subvencionirani prijevoz. Također, ukoliko korisnici ostvaruju pravo na subvencioniranu kartu prema osalim kriterijima nužno je dostaviti rješenje, potvrdu ili zaključak jedinice lokalne samouprave na čijem području imaju prebivalište. Izvanredni studenti - koji ne ostvaruju pravo na subvencionirani prijevoz trebaju dostaviti potvrdu o upisu u akademsku 2014./2015. godinu te na prodajnom mjestu potpisati izjavu da nisu u radnom odnosu.

IZRADA GODIŠNJIH 65+ KARATA

Od ponedjeljka, 15. rujna 2014. godine počinje izdavanje Rijeka City Card kartice za skupinu 65+ u koju spadaju osobe starije od 65 godina.

Za izradu 65+ kartice osobe starije od 65 godina trebaju ispuniti zahtjev koji su dobili na svoje adrese te ga donijeti na jednu od lokacija na kojima se izdaju gradske kartice.

Umirovljenici dobne skupine 65 plus prepaid karticu mogu zatražiti u jednoj od osam poslovnica Erste banke, na području grada Rijeke te u Opatiji, Viškovu i Matuljima. U razdoblju od ponedjeljka 15. rujna do 15. listopada omogućuje im se da karticu ili izrade odmah u samoj poslovnici ili da u određenim poslovnicama Erste banke predaju Zahtjev za izradu kartice koji potom mogu podići u roku 3 radna dana.

Više
OBAVIJEST KORISNICIMA LINIJE 35

KD Autotrolej obavještava sve korisnike linije 35 kako će od srijede, 10. rujna 2014. godine, autobus linije 35 koji polazi u 7 sati iz Poljana za Opatiju i nastavlja za Rijeku prometovati od Slatine preko Tržnice te Ulicom matka Laginje na Novu cestu (Billa), te preko Kuka za Rijeku zbog učenika osnovne škole.

NOVI VOZNI REDOVI NA LOKALNIM I ŽUPANIJSKIM LINIJAMA

Od subote, 6. rujna 2014. godine, na snagu stupaju novi vozni redovi na lokalnim linijama 1, 2, 6, 7 i 7A. Od ponedjeljka, 8. rujna 2014. godine novi vozni redovi stupaju na snagu i na ostalim lokalnim linijama te ne pojedinim županijskim linijama.

Također, od subote, 6. rujna 2014. godine, mijenja se vozni red linije 35.

Izmijenjene vozne redove možete pogledati u nastavku:

Više

U FUNKCIJI RIJEČKA GRADSKA KARTICA

 

GRADSKA KARTICA ZA GRADSKE USLUGE  (RIJEKA CITY CARD – RCC)

 

Grad Rijeka uvodi gradsku karticu (Rijeka City Card - RCC) kojom će biti omogućeno brže i jednostavnije korištenje usluga gradskih komunalnih poduzeća i gradskih ustanova. Zahvaljujući suradnji s Erste Card Clubom, kartica će moći imati i platnu funkcionalnost.

Više
 KREĆE NOVA AUTOBUSNA LINIJA U OPATIJI - LINIJA 35
KD Autotrolej obavještava sve korisnike javnog gradskog prijevoza kako u četvrtak, 01. svibnja 2014. godine, s prometovanjem započinje linija 35 koja će povezivati Opatiju sa Ičićima, Poljanama, Svetim Petrom te Veprincem, uz polaske koji prometuju i u naselje Zatka. Također, ova linija prometovati će i do Voloskog, od Slatine, Novom cestom preko Tošine. Vozni red linije 35 možete pogledati u nastavku:
Više

PRIHVAT DINERS CLUB KARTICE NA PRODAJNIM MJESTIMA

KD Autotrolej obavještava sve korisnike javnog gradskog prijevoza kako je od utorka, 22. travnja 2014. godine, na svim prodajnim mjestima (Jelačićev trg, Delta i Opatija) omogućen prihvat i plaćanje Diners Club karticom.
OBAVIJEST KORISNICIMA POKAZNIH KARTI ZA NEZAPOSLENE OSOBE

KD Autotrolej obavještava sve korisnike mjesečnih pokaznih karata za nezaposlene osobe kako su, obzirom da od strane Hrvatskog zavoda za zapošljavanje više ne postoje evidencijski kartoni, dužni predočiti potvrdu o statusu nezaposlene osobe ne stariju od mjesec dana. Potvrde se izdaju u Hrvatskom zavodu za zapošljavanje Rijeka.

 

 

 

KD AUTOTROLEJ NUDI USLUGU PRIJEVOZA NA DULJIM RELACIJAMA NOVIM POSEBNO UDOBNIM VOZILOM

Svima zainteresiranima za udobnu vožnju na kraćim ili duljim relacijama KD Autotrolej nudi prijevoz novim vozilom odnosno Renault traffic passenger, koje je tehnički opremljeno na najvišem nivou, te zadovoljava visoke zahtjeve korisnika. Vozilo ima 6 sjedećih mjesta presvučenih kožom, potpuno je klimatizirano te sa zatamnjenim staklima. Posjeduje i veliki prtljažnik, te ugrađeni hladnjak u salonu putnika. Vozilo je opremljeno sa WI-FI ruterom s priključkom na internet preko mobilne GSM/GPRS/3G mreže. Najam vozila uključuje i vozača.

  

Više

PREDSTAVLJENI JAVNI GRADSKI BICIKLI

Na Riječkom lukobranu predstavljeni su u srijedu, 15. svibnja 2013. godine, prvi riječki javni bicikli, kao i električno vozilo. Korištenje bicikala i vozila je besplatno, a cilj istima je oživljavanje sadržaja na Riječkom lukobranu, obogaćivanje turističke ponude kao i poticanje građana na korištenje ovih ekološki učinkovitih prijevoznih sredstava. Bicikli se mogu koristiti svakim danim od 8 do 20 sati.
Više

U PROMETU NOVI AUTOBUSI NA PLIN

U ponedjeljak, 13. svibnja 2013. godine, u promet su svečano pušteni novi autobusi koji kao pogonsko gorivo koriste stlačeni prirodni plin, te je otvorena i plinska stanica. U promet je pušteno ukupno 12 autobusa, 10 solo i 2 minibusa, a donirano je i javnosti predstavljeno kombi vozilo za prijevoz osoba s invaliditetom.
Više
 
ANKETA

Kako Vam se sviđa naš karnevalski autobus?

*
jako mi se sviđa
sviđa mi se
ne svida mi se
  Powered by Perpetuum Mobile iSite