Gdje sam? > Home
KD Autotrolej d.o.o. Rijeka
SPOMEN OBILJEŽJE
GRADSKE LINIJE
GRADSKE NOĆNE LINIJE
ŽUPANIJSKE LINIJE
IZRADA GODIŠNJIH 65+ KARATA

Od ponedjeljka, 15. rujna 2014. godine počinje izdavanje Rijeka City Card kartice za skupinu 65+ u koju spadaju osobe starije od 65 godina.

Za izradu 65+ kartice osobe starije od 65 godina trebaju ispuniti zahtjev koji su dobili na svoje adrese te ga donijeti na jednu od lokacija na kojima se izdaju gradske kartice.

Umirovljenici dobne skupine 65 plus prepaid karticu mogu zatražiti u jednoj od osam poslovnica Erste banke, na području grada Rijeke te u Opatiji, Viškovu i Matuljima. U razdoblju od ponedjeljka 15. rujna do 15. listopada omogućuje im se da karticu ili izrade odmah u samoj poslovnici ili da u određenim poslovnicama Erste banke predaju Zahtjev za izradu kartice koji potom mogu podići u roku 3 radna dana.

Više
OBAVIJEST KORISNICIMA LINIJE 35

KD Autotrolej obavještava sve korisnike linije 35 kako će od srijede, 10. rujna 2014. godine, autobus linije 35 koji polazi u 7 sati iz Poljana za Opatiju i nastavlja za Rijeku prometovati od Slatine preko Tržnice te Ulicom matka Laginje na Novu cestu (Billa), te preko Kuka za Rijeku zbog učenika osnovne škole.

IZMJEŠTANJE STAJALIŠTA U LIBURNiJSKOJ ULICI

Od utorka, 9. rujna 2014. godine, autobusno stajalište                        Liburnijska – V. Bratonje  zbog građevinskih radova izmješta se na privremenu lokaciju cca 150 metara u pravcu Krnjeva od postojeće stanice.

Privremeno stajalište označeno je stajališnom oznakom.

 

RADNO VRIJEME PRODAJNIH MJESTA
KD Autotrolej obavještava sve korisnike kako je radno vrijeme svih prodajnih mjesta radnim danom i sobotom od 6.30 do 21.30 sati zaključno do 15. listopada 2014. godine.
NOVI VOZNI REDOVI NA LOKALNIM I ŽUPANIJSKIM LINIJAMA

Od subote, 6. rujna 2014. godine, na snagu stupaju novi vozni redovi na lokalnim linijama 1, 2, 6, 7 i 7A. Od ponedjeljka, 8. rujna 2014. godine novi vozni redovi stupaju na snagu i na ostalim lokalnim linijama te ne pojedinim županijskim linijama.

Također, od subote, 6. rujna 2014. godine, mijenja se vozni red linije 35.

Izmijenjene vozne redove možete pogledati u nastavku:

Više
PREREGULACIJA PROMETA ZBOG ZATVARANJA ULICE FIUMARA

Obavještavaju se svi korisnici javnog gradskog prijevoza da se od petka, 5. rujna 2014. u 0.0 sati (ujutro) zbog izvođenja radova na Fiumari od križanja s Ulicom Ž. Fašizma do Jelačićevog trga Ulica Fiumara zatvara za sav promet te će lokalne linije prometovati na slijedeći način:

SMJER PROMETOVANJA AUTOBUSNIH LINIJA ISTOK – ZAPAD

            Autobusi na linijama 1, 2, 3, 6, 7, 7A i 8A prometovat će ulicama Strossmayerovom, Titov trg do križanja s ulicom Račkoga, desno preko mosta do križanja Ulice Školjić s prilaznom cestom garaži Autotroleja, Ulicom Školjić u smjeru Ulice Fiumara, lijevo prema Hotelu Kontinental, duž dijela Strossmayerove ulice u smjeru juga, u suprotnom smjeru Ulicom Milana Smokvine Tvrdog do Cindrićeve ulice, desno u suprotnom smjeru dijela Cindrićeve ulice do križanja sa Šetalištem Andrije Kačića Miošića, lijevo južnim dijelom Šetališta Andrije Kačića Miošića do križanja s državnom cestom D404, desno duž D404 do križanja s Ribarskom ulicom i Ulicom Ivana Zajca, desno duž Ribarske ulice do Jelačićevog trga i potom dalje postojećom trasom prometovanja u smjeru zapada.

Linije 1A i 2A prometuju s terminala Delta te preko D404 idu u Ribarsku ulicu te se preko jelačićevog trga uključuju na trasu.

            Autobusne linije 3 i 8 nastavit će prometovanje uobičajenom trasom prometovanja sjevernim prometnim koridorom.

SMJER PROMETOVANJA AUTOBUSNIH LINIJA ZAPAD – ISTOK

Autobusi na linijama 1, 2, 6, 7, 7A, 8 i 8A prometovat će postojećom trasom prometovanja do križanja Ulice Ivana Zajca, Ribarske, Cindrićeve ulice i Wenzelove ulice, a potom duž Cindrićeve ulice, lijevo uz parkiralište Delta do križanja Cindrićeve ulice sa Šetalištem Andrije Kačića Miošića te dalje postojećom trasom prometovanja u smjeru istoka.

Izuzetak je linija 8, koja će u smjeru Bulevarda prometovati do križanja Cindrićeve i Strossmayerove ulice na Piramidi, a potom duž Strossmayerove ulice i Križanićeve ulice (kod Hotela Neboder) u smjeru Bulevarda.

Autobusi na liniji 3 prometovat će sjevernim prometnim koridorom do križanja Ulice žrtava fašizma i Ivana Grohovca, a potom lijevo u suprotnom smjeru Ulice Ivana Grohovca i Ulicom Školjić do križanja Ulice Školjić s prilaznom cestom garaži Autotroleja, Ulicom Školjić u smjeru Ulice Fiumara,  lijevo prema Hotelu Kontinental, duž dijela Strossmayerove ulice u smjeru juga, u suprotnom smjeru Ulicom Milana Smokvine Tvrdog do Cindrićeve ulice, desno u suprotnom smjeru dijela Cindrićeve ulice do križanja sa Šetalištem Andrije Kačića Miošića, lijevo južnim dijelom Šetališta Andrije Kačića Miošića do križanja s državnom cestom D404, desno duž D404 do križanja s Cindrićevom ulicom te potom desno u smjeru autobusnog terminala na Delti.

 SMJER PROMETOVANJA AUTOBUSNE LINIJE 4

Autobus na liniji 4 prometovat će ulicama Žrtava fašizma, lijevo u suprotnom smjeru Ulice Ivana Grohovca i Ulicom Školjić do križanja Ulice Školjić s prilaznom cestom garaži Autotroleja, Ulicom Školjić u smjeru Ulice Fiumara, lijevo prema Hotelu Kontinental, duž dijela Strossmayerove ulice u smjeru juga, u suprotnom smjeru Ulicom Milana Smokvine Tvrdog do Cindrićeve ulice, desno u suprotnom smjeru dijela Cindrićeve ulice do križanja sa Šetalištem Andrije Kačića Miošića, lijevo južnim dijelom Šetališta Andrije Kačića Miošića do križanja s državnom cestom D404, desno duž D404 do križanja s Ribarskom ulicom i Ulicom Ivana Zajca, desno duž Ribarske ulice do Jelačićevog trga i potom dalje postojećom trasom prometovanja u smjeru zapada.

Županijske linije prometovat će na način:

SMJER PROMETOVANJA AUTOBUSNIH LINIJA 11, 18, 18B, 19, 20, 21, 22, 23, 28, 30

Autobusi u smjeru prigradskih naselja prometovat će s Delte desno Šetalištem Andrije Kačića Miošića do križanja s državnom cestom D404, desno duž D404 do križanja s Ribarskom ulicom i Ulicom Ivana Zajca, desno duž Ribarske ulice do Jelačićevog trga i dalje postojećom trasom. U smjeru centra trasa im se ne mijenja.

SMJER PROMETOVANJA AUTOBUSNIH LINIJA 10, 10A, 12, 13, 14, 15, 16, 25, 26, 27, 29

Autobusi linija 10, 10A, 25, 26, 27 i 29 u smjeru prigradski naselja prometovat će redovitom trasom, a autobusi linja 12, 13, 14, 15 i 16 s terminala Delta Cindrićevom ulicom do Piramide, lijevo u Strossmayerovu do Titovog trga i dalje u ulicu F. Račkoga na redovitu trasu.

Autobusi u smjeru centra prometovat će redovitim trasama do Titova trga te dalje do križanja s ulicom Račkoga, desno preko mosta do križanja Ulice Školjić s prilaznom cestom garaži Autotroleja, Ulicom Školjić u smjeru Ulice Fiumara, lijevo prema Hotelu Kontinental, duž dijela Strossmayerove ulice u smjeru juga, u suprotnom smjeru Ulicom Milana Smokvine Tvrdog do Cindrićeve ulice, desno u suprotnom smjeru dijela Cindrićeve ulice do križanja sa Šetalištem Andrije Kačića Miošića, lijevo južnim dijelom Šetališta Andrije Kačića Miošića do križanja s državnom cestom D404, desno duž D404 do križanja s Ribarskom ulicom i Ulicom Ivana Zajca na Istočni izlaz i na terminal Delta.

DODATNE NAPOMENE

            Autobusi na linijama 1A, 2A, i 3 koji su na Šetalištu Andrije Kačića Miošića obavljali korekciju voznog reda, za vrijeme izvođenja radova će korekciju voznog reda vršiti na autobusnom terminalu Delta.

            Linije 3A, 5 i 32 prometovat će uobičajenom trasom prometovanja.

            Autobusna stajališta u Ulici Fiumara tijekom izvođenja radova bit će izvan funkcije. U zoni preregulacije prometovanja autobusa uspostavit će se privremeno autobusno stajalište u Ribarskoj ulici.

 

 

POVRAT NOVCA ZA SUBVENCIONIRANE KARTE

KD Autotrolej obavještava sve korisnike koji su osnovnoškolske, srednjoškolske i studentske karte kupili po punoj cijeni, a ostvaruju pravo na neku vrst subvnecije da povrat novca radimo do 13. rujna 2014. godine uz predočenje potvrde ili rješenja o pravu na subvenciju.

U FUNKCIJI RIJEČKA GRADSKA KARTICA

 

GRADSKA KARTICA ZA GRADSKE USLUGE  (RIJEKA CITY CARD – RCC)

 

Grad Rijeka uvodi gradsku karticu (Rijeka City Card - RCC) kojom će biti omogućeno brže i jednostavnije korištenje usluga gradskih komunalnih poduzeća i gradskih ustanova. Zahvaljujući suradnji s Erste Card Clubom, kartica će moći imati i platnu funkcionalnost.

Više
OBAVIJEST KORISNICIMA LINIJA 32 I 32A

KD Autotrolej obavještava sve korisnike linija 32 i 32A kako u ponedjeljka, 1. rujna 2014. godine, na snagu stupa novi vozni red koji možete pogledati u nastavku:

Više
OBAVIJEST KORISNICIMA LINIJA 1A, 2A I 3

Zbog građevinskih radova, 27. kolovoza 2014. godine, od 14 sati autobusi na linijama 1A, 2A i 3 ne prometuju preko Piramide za centar i tzv. sjevernim koridorom, već skreću u Ulicu Milana Smokvine Tvrdog do Titovog trga i dalje redovnom trasom. Po okončanju radova, linije će voziti redovnom trasom.

 

IZMJEŠTANJE STAJALIŠTA U ŽEGOTIMA

Od ponedjeljka, 25. kolovoza 2014. godine, autobusno stajalište Žegoti izmješta se u smjeru A za cca 40 metara u pravcu Turki, te u smjeru B za cca 20 metara u pravcu Kastva. Nova stajališta će biti označena privremenim stajališnim oznakama.

OBAVIJEST KORISNICIMA LINIJE 14

KD Autotrolej obavještava sve korisnike linije 14 kako će, zbog obilježavanja Dana Sv. Bartola, u nedjelju, 24. kolovoza, autobusi prometovati novom cestom od semafora uz Metro, kroz Novo naselje Baćina do igrališta u Mavrincima gdje je privremeno okretište. Veza na liniju 12 za Rijeku ostvaruje se u centru Čavala.

 

OBAVIJEST KORISNICIMA LINIJE 34

KD Autotrolej obavještava sve korisnike linije 34 kako ista od danas, 4. kolovoza 2014. godine, prometuje redovnom trasom.

OBAVIJEST KORISNICIMA LINIJE 14

U petak 18.srpnja 2014. u 9 sati zbog građevinskih radova linija 14 počinje prometovati privremenom trasom.  Dolaskom u centar Čavala staje na privremenom stajalištu na parkingu iza Doma kulture. Ponovno se vraća na glavnu cestu, skreće desno i prometuje 200 metara u smjeru Rijeke do križanja kod Caffe bara „ R-1 „ gdje skreće lijevo te donjom cestom prometuje do Cernika odakle nastavlja redovnom trasom.  Ukidaju se redovna stajališta Čavle-centar i Cernik 1 most,  te uvode dva privremena:  iza Doma u centru Čavala,  te na donjoj cesti ispod nadvožnjaka (autoput).  Stajališta su označena privremenim oznakama.

OBAVIJEST KORISNICIMA LINIJE 8A
Od ponedjeljka, 14. srpnja 2014. godine, s prometovanjem privremeno prestaje linija 8A. Linija 8A u prometu će ponovno biti s početkom nove akademske godine, odnosno tijekom mjeseca rujna. Linija 8 i dalje će prometovati preko Sveučilišnog kampusa.
IZMJEŠTANJE AUTOBUSNIH STANICA I PREREGULACIJA PROMETA

Od ponedjeljka, 14. srpnja.2014. godine, autobusno stajalište Piramida - Pećine izmješta se zbog građevinskih radova na privremenu lokaciju oko 100 metara prije postojeće stanice (na viaduktu). Također, pomiče se i sljedeće stajalište  O.Š. Pećine i to stotinjak metara nakon postojećeg,  u pravcu Plumbuma.   Privremena stajalište označena su stajališnom oznakom.

OBAVIJEST KORISNICIMA 65+ GODIŠNJIH KARATA

Obavještavaju se svi korisnici 65 + godišnjih karata, koje su vrijedile do konca svibnja i lipnja 2014. godine kako iste karte vrijede do daljnjega, te će o početku produljenja prava i izrade novih biti obaviješteni na vrijeme, odnosno putem medija. Uglavnom, važenje postojećih 65 + karata je produljeno, te ih svi naši korisnici mogu koristiti bez ograničenja kao što je to bio slučaj i do sada. Također, obavještavaju se i svi korisnici javnog gradskog prijevoza koji tek stječu pravo na korištenje godišnjih 65+ karata, odnosno korisnici koji su napunili 65 godina života, kako svoje karte, od petka, 4. srpnja 2014. godine  mogu izraditi na prodajnom mjestu na Jelačićevom trgu i to radnim danom od 6.30 do 19.30 sati, te subotom od 7.30 do 16.30 sati. Prodajno mjesto na Školjiću privremeno će biti zatvoreno.

LJETNI VOZNI RED LINIJA 32 I 32A

KD Autotrolej obavještava sve korisnike linija 32 i 32A kako 1. srpnja 2014. godine na snagu stupa novi, ljetni vozni red linija 32 i 32A. Novi vozni red ima dodatne polaske za Moščenićku Dragu, posebice tijekom vikenda. U nastavku možete pogledati isti:
Više
LJETNI VOZNI RED NA LOKALNIM I ŽUPANIJSKIM LINIJAMA
KD Autotrolej obavještava sve korisnike javnog gradskog prijevoza kako u ponedjeljak, 16. lipnja 2014. godine, na snagu stupa ljetni vozni red na lokalnim i žuapnijskim linijama. Nove vozne redove na loklanim linijama možete pogledati u nastavku, dok su na županijskim linijama posebnom napomenom označene vožnje koje prometuju za vrijeme trajanja školske godine. Za vrijeme ljetnih školskih praznika privremeno neće prometovati linija 100. Novi vozni redovi:
Više
NOVA TRASA LINIJE 10A

KD Autotrolej obavještava sve korisnike linije 10A kako od ponedjeljka, 16. lipnja 2014. godine, ista prometuje novom trasom. U polasku sa Delte prometuje do naselja u Pavekima kao i do sada, te izlaskom na magistralu na križanju kod kampa skreće desno i nastavlja prometovati prema kružnom toku u Urinju i do okretišta u Šoićima. U povratku linija 10A skreće kod crkve Sv. Barbare desno na gornju cestu te prolazi ispod nadvožnjaka i kroz naselja Randići, Maračići, Dujmići, Rožmanići, Sv. Lucija i Glavani do Plodina gdje se priključuje na magistralu. Nova stajališta označena su stajališnim oznakama bijele boje sa oznakom linije 10A i pripadajućom zonom. Napominjemo kako prva dva polaska iz Paveka u 6.20 i 7.15 sati prometuju kao i do sada, odnosno na križanju kod kampa skreću lijevo i magistralom nastavljaju prema Rijeci. Vozni red je u nastavku:

  

Više
TURISTIČKI AUTOBUS U PROMETU RIJEČKIM I OPATIJSKIM ULICAMA
Autor: TuRistički autobus

Šareni tuRIstički autobus ponovno od četvrtka 12. lipnja kreće na svoju dobro poznatu turu između Rijeke i Opatije. Iz tuRIstičkog autobusa najbolje ćete se upoznati sa svim znamenitostima i atrakcijama ova dva grada, a priče o prošlosti i sadašnjosti možete poslušati na 8 jezika: hrvatskom, talijanskom, njemačkom, engleskom, francuskom, ruskom, španjolskom i mađarskom.  Upoznajte Rijeku i Opatiju iz nove perspektive!

Više
 KREĆE NOVA AUTOBUSNA LINIJA U OPATIJI - LINIJA 35
KD Autotrolej obavještava sve korisnike javnog gradskog prijevoza kako u četvrtak, 01. svibnja 2014. godine, s prometovanjem započinje linija 35 koja će povezivati Opatiju sa Ičićima, Poljanama, Svetim Petrom te Veprincem, uz polaske koji prometuju i u naselje Zatka. Također, ova linija prometovati će i do Voloskog, od Slatine, Novom cestom preko Tošine. Vozni red linije 35 možete pogledati u nastavku:
Više

PRIHVAT DINERS CLUB KARTICE NA PRODAJNIM MJESTIMA

KD Autotrolej obavještava sve korisnike javnog gradskog prijevoza kako je od utorka, 22. travnja 2014. godine, na svim prodajnim mjestima (Jelačićev trg, Delta i Opatija) omogućen prihvat i plaćanje Diners Club karticom.
RADNO VRIJEME PRODAJNIH MJESTA

KD Autotrolej obavještava sve korisnike javnog gradskog prijevoza da je radno vrijeme naših prodajnih mjesta slijedeće:

JELAČIĆEV TRG: 

  • radnim danom od 6.30 do 19.30 sati
  • subotom od 7.30 do 16.30 sati

DELTA: 

  • radnim danom od 6.30 do 19.30 sati
  • subotom od 7.30 do 16.30 sati

Radnim danom od 13.00 do 13.30 prodajno mjesto je zatvoreno zbog primopredaje smjene.

Subotom od 12.00 do 12:30 prodajno mjesto je zatvoreno zbog primopredaje smjene.

OPATIJA:

  • radnim danom od 9 do 15 sati
  • subotom od 8 do 12 sati

ZA KORISNIKE 65+ PRODAJA KARATA ORGANIZIRANA JE NA LOKACIJI ŠKOLJIĆ 15, RADNIM DANOM OD 7 DO 13 SATI TE SUBOTOM OD 7.30 DO 12  SATI. 

OBAVIJEST KORISNICIMA POKAZNIH KARTI ZA NEZAPOSLENE OSOBE

KD Autotrolej obavještava sve korisnike mjesečnih pokaznih karata za nezaposlene osobe kako su, obzirom da od strane Hrvatskog zavoda za zapošljavanje više ne postoje evidencijski kartoni, dužni predočiti potvrdu o statusu nezaposlene osobe ne stariju od mjesec dana. Potvrde se izdaju u Hrvatskom zavodu za zapošljavanje Rijeka.

 

 

 

OBAVIJEST STUDENTIMA

KD Autotrolej obavještava sve redovne studente Sveučilišta u Rijeci kako je od utorka, 3. rujna 2013. godine, počela prodaja mjesečnih pokaznih karata po subvencioniranoj cjeni, odnosno na način da Ministarstvo obrazovanja, prosvjete i športa subvencionira 27 posto, a jedinice lokalne samouprave 33 posto ukupne cijene karte. Grad Rijeka subvencionira za sve studente koji imaju prebivalište i boravište na području ove jdinice lokalne samouprave, dok Grad Bakar, Općina Čavle, Općina Viškovo,Općina Jelenje subvencioniraju 33 posto za studente koji na području istih imaju priajvljeno prebivalište. Grad Opatija također subvencionira 33 posto, no ovo pravo se ostvaruje putem potvrde koja se može preuzeti i ovjeriti u Gradu Opatiji, a dostupna je i na web stranici Grada Opatije. Ostale jedinice još nisu donijele odluke o subvencioniranju studentskih karata. No, svi redovni studenti, uz predočenje potvrde Sveučilišta o statusu redovnog studenta, karte mogu kupiti uz popust od 27 posto, dok će im ostatak novca biti vraćen ukoliko JLS na čijem području žive donese odluku o subvencioniranju.

NOVO: Općina Klana također subvencionira 33 posto za sve sudente koji na području ove JLS imaju prebivalište i boravište, dok Grad Kastav, Grad Kraljevica, Općina Kostrena, Općina Lovran i Općina Matulji također sudjeluju sa 33 posto ali za studente koji na području ove JLS imaju prebivalište.

Također, svi oni studenti koji su već kupili kartu po punoj cijeni povrat novca mogu podignuti do 20. rujna 2013. godine. Prodaja kupona po subvencioniranoj cijeni tijekom narednog razdoblja moguća je zaključno sa 10. u mjesecu.

OBAVIJEST SREDNJOŠKOLCIMA

KD Autotrolej obavještava sve učenike srednjih škola kako, 2. rujna 2013. godine, od 16 sati kreće prodaja pokaznih karata za mjesec rujan po subvencioniranoj cijeni, odnosno sukladno Odluci o sufinanciranju međumjesnog javnog prijevoza za redovite učenike srednjih škola u razdoblju rujan - prosinca 2013. godine Vlade RH, a riječ je u subvenciji u iznosu od 75 posto ukupne cijene karte. Učenici koji su u školskoj godini 2013./2014. upisali prvi razred pravo ostvaruju na temelju potvrde koju im u mjesecu rujnu ovjerava i izdaje škola, dok učenici drugih, trećih i četvrtih razreda za ostvarivanje prava moraju imati ovjerenu tiskanicu KD Autotrolej o statusu srednjoškolca, a koju je moguće preuzeti na našoj web stranici.

Subvencionirane karte se ovaj mjesec iznimno mogu kupiti do 13. rujna, dok se povrat novca obavlja do 20. rujna. Ubuduće se subvencionirane karte prodaju zaključno sa 10. u mjesecu.

 

 

 

  

 

Više

KD AUTOTROLEJ NUDI USLUGU PRIJEVOZA NA DULJIM RELACIJAMA NOVIM POSEBNO UDOBNIM VOZILOM

Svima zainteresiranima za udobnu vožnju na kraćim ili duljim relacijama KD Autotrolej nudi prijevoz novim vozilom odnosno Renault traffic passenger, koje je tehnički opremljeno na najvišem nivou, te zadovoljava visoke zahtjeve korisnika. Vozilo ima 6 sjedećih mjesta presvučenih kožom, potpuno je klimatizirano te sa zatamnjenim staklima. Posjeduje i veliki prtljažnik, te ugrađeni hladnjak u salonu putnika. Vozilo je opremljeno sa WI-FI ruterom s priključkom na internet preko mobilne GSM/GPRS/3G mreže. Najam vozila uključuje i vozača.

  

Više

PREDSTAVLJENI JAVNI GRADSKI BICIKLI

Na Riječkom lukobranu predstavljeni su u srijedu, 15. svibnja 2013. godine, prvi riječki javni bicikli, kao i električno vozilo. Korištenje bicikala i vozila je besplatno, a cilj istima je oživljavanje sadržaja na Riječkom lukobranu, obogaćivanje turističke ponude kao i poticanje građana na korištenje ovih ekološki učinkovitih prijevoznih sredstava. Bicikli se mogu koristiti svakim danim od 8 do 20 sati.
Više

U PROMETU NOVI AUTOBUSI NA PLIN

U ponedjeljak, 13. svibnja 2013. godine, u promet su svečano pušteni novi autobusi koji kao pogonsko gorivo koriste stlačeni prirodni plin, te je otvorena i plinska stanica. U promet je pušteno ukupno 12 autobusa, 10 solo i 2 minibusa, a donirano je i javnosti predstavljeno kombi vozilo za prijevoz osoba s invaliditetom.
Više
UVEDENA NOVA LINIJA - ZELENA LINIJA 100

U ponedjeljak, 13. svibnja 2013. godine, od 12.15 sati sa prometovanjem je započela nova lokalna linija - Zelena linija 100. Trasa linije je radnim danom Šetalište Andrije Kačića Miošića - Fiumara - Palazzo Modello - Trg Republike Hrvatske - Riječki neboder - Brajda - Željeznićki kolodvor - Cambijerijeva, te u povratku Cambijerijeva - Viktora Cara Emina - Fiorello la Guardia - Ciottina - Erazma Barčića - Frana Kurelca - Žrtava fašizma te Šetalište Andrije Kačića Miošića. Subotom i nedjeljom trasa se mijenja jedino u povratku kada iz Ciottine skreće na Rivu te prolazi Ulicom Ivana Zajca - Fiumara - Šetalište Andrije Kačića Miošića.

Vožnja ovom linijom je besplatna do 19. svibnja 2013. godine. Vozni red možete pogledati u nastavku:

Više
 
ANKETA

Kako Vam se sviđa naš karnevalski autobus?

*
jako mi se sviđa
sviđa mi se
ne svida mi se
  Powered by Perpetuum Mobile iSite