O nama
Vozni redovi
Gradska kartica
Putne karte
Najam autobusa
Turistički autobus
Prijevoz osoba s invaliditetom
Gradski bicikli
Dokumenti
Nabava
Zakoni, Pravilnici, Odluke
Natječaji za zaposlenje
Pravo na pristup informacijama
Zaštita osobnih podataka
Najčešća pitanja
Obavijesti
Nova rubrika
Nova rubrika
SPOMEN OBILJEŽJE
GRADSKE LINIJE
GRADSKE NOĆNE LINIJE
ŽUPANIJSKE LINIJE
HOME

KD Autotrolej - partner u projektu Razvoj Kvalifikacija i Inovativnih metoda stjecanja Kompetencija u LOgistici i Pomorskom prometu – KIKLOP

KD Autotrolej je partner u projektu Razvoj Kvalifikacija i Inovativnih metoda stjecanja Kompetencija u LOgistici i Pomorskom prometu – KIKLOP. U četvrtak 18.06.2015. godine u Ministarstvu znanosti, obrazovanja i sporta održana je svečana dodjela ugovora o dodjeli bespovratnih sredstava u sklopu natječaja „Unapređivanje kvalitete u visokom obrazovanju uz primjenu Hrvatskog kvalifikacijskog okvira" iz Europskog socijalnog fonda (ESF), Operativni program „Razvoj ljudskih potencijala” 2007.-2013. Pomorski fakultet u Rijeci potpisao je ugovor o provedbi projekta Razvoj Kvalifikacija i Inovativnih metoda stjecanja Kompetencija u LOgistici i Pomorskom prometu – KIKLOP. Cilj projekta KIKLOP je da Pomorski fakultet u Rijeci, u suradnji s partnerima projekta: KD Autotrolej, Pomorski fakultet u Splitu, Udruga pomorskih agenata, Jadrolinija, Zorović Maritime d.o.o. i Panalpina Croatia d.o.o. istraži stvarne potrebe tržišta rada u području pomorskog prometa i logistike, prepozna i definira nova zanimanja, razvije prijedloge 20 standarda zanimanja i 5 standarda kvalifikacija sukladno načelima HKO, prilagodi obrazovnu ponudu kroz unapređenje 5 preddiplomskih sveučilišnih studija, razvije okruženje za e-učenje, unaprijedi nastavničke kompetencija te ponudi kvalitetno, učinkovito i inovativno visoko obrazovanje temeljeno na SMART ishodima učenja zadržavajući pritom fleksibilnost prilagođavanja stalnim i brzim promjenama u širem društvenom kontekstu. U četvrtak, 02. srpnja 2015. godine u Velikoj vijećnici Pomorskog fakulteta u Rijeci održan je prvi partnerski sastanak. Na sastanku je detaljno predstavljen projekt, tijek i plan provedbe projektnih aktivnosti, aktivnosti upravljanja projektom kao i prateća dokumentacija potrebna za projektno izvještavanje. Nakon predstavljanja svih projektnih aktivnosti projektni partneri su dogovorili daljnju suradnju te postavili rokove za izvršenje pojedinih aktivnosti projekta.

Više o projektu možete doznati na: http://www.kiklop.eu

OBAVIJEST O PRIVREMENOM PRESTANKU PROMETOVANJA LINIJE 8A

Obavještavamo korisnike da linija 8A zaključno s petkom, 17. srpnja 2015. godine, prestaje prometovati obzirom na prestanak predavanja i ispitnih rokova na Sveučilišnom kampusu na Trsatu. Linija 8A počet će prometovati s početkom nove akademske godine.

LJETNO RADNO VRIJEME PRODAJNOG MJESTA DELTA
U ljetnom razdoblju od 13. 7. do 22. 8. 2015. prodajno mjesto na autobusnom terminalu Delta radi radnim danom od 8:00 do 15:30 sati, te subotom od 8:00 do 12:30 sati.

OBAVIJEST KORISNICIMA LINIJE 5

Od utorka, 7.7.2015. godine od 10:00 sati, linija 5 prometuje redovnom trasom u polasku i povratku.

IZNAJMLJIVANJE GRADSKIH BICIKLI - NOVO RADNO VRIJEME

Obavještavamo korisnike javnih gradskih bicikli da je naše novo radno vrijeme od 1. srpnja 2015. svakog dana od 09:00 - 21:00, uključujući vikende i praznike.

OBAVIJEST KORISNICIMA LINIJA 32,32A,34,35A,36 I 37

KD Autotrolej obavještava sve korisnike kako u srijedu, 1. srpnja 2015. godine, na snagu stupa novi vozni red linijama 32,32A,34,35A,36 i 37.

OBAVIJEST KORISNICIMA LINIJE 4

U petak, 19. lipnja 2015. godine, zbog radova, privremeno se zatvara prometnica Drenovski put (od Brašćina do spajanja s glavnom cestom). Na liniji 4 koristiti će se okretište na Brašćinama i vraćati se istom trasom nazad. U povratku će se koristiti stajalište linije 11 - Vinas.

  

LJETNI VOZNI RED
KD Autotrolej obavještava sve korisnike javnog gradskog prijevoza kako u srijedu, 17. lipnja 2015. godine, na snagu stupa ljetni vozni red na svim linijama. Vozne redove lokalnih i noćnih linija koji se mijenjaju možete pogledati u nastavku, dok su na županijskim linijama vožnje koje prometuju za vrijeme školske nastave posebno označene. Linija 8A prometuje do 17. srpnja 2015. godine.

TURISTIČKI AUTOBUS KREĆE SA VOŽNJOM

Šareni tuRIstički autobus ponovno od subote 13. lipnja 2015. godine, kreće na svoju dobro poznatu turu između Rijeke i Opatije. Iz tuRIstičkog autobusa najbolje ćete se upoznati sa svim znamenitostima i atrakcijama ova dva grada, a priče o prošlosti i sadašnjosti možete poslušati na 8 jezika: hrvatskom, talijanskom, njemačkom, engleskom, francuskom, ruskom, španjolskom i mađarskom.  Upoznajte Rijeku i Opatiju iz nove perspektive!

Vozni red možete pogledati u nastavku:

PREREGULACIJA LINIJA 35 I 34

U  subotu  13. lipnja  2015. godine u periodu od 14.45 do 16.15 sati bit će zatvorena prometnica od centra Veprinca do Poklona  (Učka) zbog održavanja biciklističke utrke.  

        Polazak na liniji 35 u 15:10 sa Slatine preko Poljana za Veprinac prometovat će do starog okretišta   Sv.Petar-Kalina, s povratkom u 15:45 iz Sv.Petra.

        Polazak na liniji  34 u 15:30 sa Slatine preko Matulja i Rukavca za Veprinac prometovat će do križanja ZAGRAD gdje će čekati do 16:45 da bi u 16:50 normalno krenuo na svoj polazak s okretišta u Veprincu.

 

UVOĐENJE NOVE LINIJE 35A
Od ponedjeljka, 8.6.2015. uvodi se nova lokalna linija 35A koja prometuje trasom Opatija-Kosovo-Pobri-Zatka-Zagrad-Veprinac. Za povratak se koristi ista trasa u suprotnom smjeru. Vozni red prikazan je u nastavku:
SUSTAV PRODAJE KARATA PONOVNO RADI

Obavještavamo cijenjene korisnike da je sustav prodaje karata ponovno u funkciji. Ispričavamo se zbog neugodnosti uzrokovanih tehničkim problemima.

STAJALIŠTE VIDIKOVAC U FUNKCIJI

Od UTORKA 07. travnja.2015. godine u 12:00 sati ponovno će se koristiti autobusno stajalište  VIDIKOVAC,  (Šetalište Joakima Rakovca), ispod crkve na Trsatu.  Obilježeno je na prometnici, 50-ak metara prije stajališta koje se prije koristilo.

PRIVREMENA TRASA LINIJE 32

U ponedjeljak, 20. travnja 2015. godine, zatvara se cesta kroz Preluk u vremenu od 7 do 23 sata. Linija 32 prometuje privremenom trasom: Ljubljanska ulica – Pavlovac – i dalje redovitom trasom u polasku i povratku.

 

PREREGULACIJA PROMETA ZBOG UTRKE "HOMO SI TEĆ"

U nedjelju, 19. travnja2015. godine, u razdoblju od 8 do 14.30 sati, u centru grada Rijeke, održava se humanitarna sportska manifestacija „HOMO SI TEĆ“. U navedenom razdoblju, privremeno se zatvara promet od Školjića do Preluke, na sljedećim prometnicama:

Ulica Fiumara, Trg bana Jelačića, Scarpina ulica, Ribarska ulica, Ulica Ivana Zajca, Ulica Riva, Ulica I. Henckela, Trpimirova ulica, Adamićeva ulica, Splitska ulica, Zadarska ulica, Trg Žabica, Krešimirova ulica, Ulica Podmurvice, Zvonimirova ulica, Liburnijska ulica, Istarska ulica, Opatijska ulica (do Preluke). Uspostavlja se privremena regulacija prometa sjevernim koridorom grada Rijeke.

LOKALNE LINIJE

SMJER: ISTOK - ZAPAD

          Linija 1 od Titovog trga – Grohovčeva – „Sjeverni koridor“– Čandekova – Nova cesta – Lozičina (Baredice) – okretište linije 2A,

          Linija 1A od Terminala Delta – Grohovčeva – „Sjeverni koridor“– Čandekova – Nova cesta – Lozičina (Baredice) – okretište linije 2A,

          Linija 2 od Titovog trga – „Sjeverni koridor“ –  Čandekova – Nova cesta – Lozičina (Baredice) – Srdoči

          Linija 3 od Terminala Delta – Grohovčeva – „Sjeverni koridor“ – Čandekova – Nova cesta – Šumci - Grbci

          Linija 3A od Terminala Delta – Grohovčeva – „Sjeverni koridor“ – Čandekova – Nova cesta – Bezjaki

         Linija 4 prometuje redovitom trasom do križanja Žrtava fašizma – Fiumara. Na križanju se uključuje na privremenu trasu: „Most-spomenik“ - Titov trg - „Sjeverni most“ - Grohovčeva - sjevernim koridorom do križanja s Prvomajskom, gdje se uključuje na redovitu trasu

          Linija 5 od Terminala Delta – Grohovčeva – „Sjeverni koridor“ – Prvomajska, gdje se uključuje na redovitu trasu

          Linija 6 od Titovog trga – Grohovčeva – „Sjeverni koridor“ – Čandekova – redovitom trasom do Krnjeva

          Linije 7 i 7A od Titovog trga – Grohovčeva – „Sjeverni koridor“ – Vukovarska – redovitom trasom do Hosti/Pehlina

          Linija 8 prometuje skraćeno i to na relaciji Trsat-Školjić, u polasku sa Školjića kretat će prema kontrolnom vremenu sa stajališta na Titovom trgu,

          Linija 13 prometuje redovitom trasom do Titovog trga gdje skreće lijevo na „Srednji most“, Šetalište A. K. Miošića, Brajdica i D404 na Terminal Deltu.

 

SMJER: ZAPAD - ISTOK

          Linija 13 prometuje s Terminal Delta  redovitom trasom

          Sve linije u povratku prometuju istom trasom do križanja Ž. fašizma/Fiumara gdje se uključuju na redovitu trasu prema Šetališta A. K. Miošića i dalje.

          Sve linije koristit će se postojeća autobusna stajališta na „Sjevernom koridoru“.

 

ŽUPANIJSKE LINIJE

Za vrijeme održavanja utrke sve linije polaze/odlaze Terminala Delta. Zadnji polazak redovitim trasama s Delte i Jelačićevog trga je u 7:30 sati.  Nakon toga linije prometuju na način.

 

LINIJE 10, 10A, 12, 14, 15, 16, 25, 26, 27 i 29

POLAZAK

Redovitom trasom.

POVRATAK

U povratku autobusi prometuju redovitom trasom do Titovog trga gdje skreću lijevo na „Srednji most“, Šetalište A. K. Miošića, Brajdica i D404 na Terminal Deltu.

LINIJE 11, 18, 18B, 19, 20, 21, 22, 23, 28, 30 i 32

POLAZAK

Autobusi polaze s Terminala Delta redovitom trasom te ulicama: Grohovčeva – Žrtava fašizma – Pomerio – F. la Guardie:

          Linije 11 i 19 uključuju se Prvomajskom na redovitu trasu,

          Linije 20 i 21 prometuju ulicom V.C. Emina i Vukovarskom na redovitu trasu,

          Linije 18, 18B, prometuju ulicama V.C. Emina – Vukovarskom – Čandekovom – Nova cesta – Baredice i dalje redovitom trasom. Privremena stajališta: Tehnički fakultet, Turnić,

          Linije 22, 23, 28, 30 i 32 prometuju V.C. Emina – Vukovarskom – Čandekovom – Nova cesta – Baredice zaobilaznicom do Matulja, linija 32 preko Pavlovca (Panorame) u Voloskom uključuje se na redovitu trasu. Privremena stajališta: Tehnički fakultet, Turnić, Zamet križanje, Diračje,

POVRATAK

U povratku autobusi prometuju istom trasom do križanja Žrtava fašizma/Fiumara na „Srednji most“, Šetalište A. K. Miošića, Brajdica i D404 na Terminal Deltu.

Na svim linijama koristit će se postojeća autobusna stajališta na „Sjevernom koridoru“.

SVI SUDINONICI UTRKE IMAJU PRAVO NA BESPLATAN PRIJEVOZ AKO NA SEBI IMAJU MAJICU "HOMO SI TEĆ" ILI STARTNI BROJ U VREMENU OD 8 DO 15 SATI NA SVIM LOKALNIM LINIJAMA.

 

PREREGULACIJA PROMETA ZBOG AUTOMOBILISTIČKE UTRKE

U  petak, 1.svibnja 2015. godine, zbog održavanja automobilističkog natjecanja  „24. Rally Opatija“  od 13 do 23 satA zatvorena je županijska cesta  5016 Permani-Breza-Židovje (do križanja sa Petrolejskom cestom). Linija 22 će prometovati obilazno preko Rupe i to sljedeći polasci:

12:35    Lisac – Klana – Škalnica - Rupa R. – Permani  (veza za Ri)

17:35  (veza iz Rijeke)    Permani – Rupa R. – Škalnica – Klana

18:05    Klana – Škalnica – Rupa R. – Permani  (veza za Ri).

Zbog navedene utrke, u  petak, 1.svibnja 2015. godine, u Opatiji, u vremenu od 15 do 21 sat i u subotu 2. svibnja 2015. godine, u vremenu od 16 do 21 sat zatvorena je prometnica kroz Opatiju od hotela Ambasador do Tržnice. 

Linija 32 prometuje sljedećom trasom:  Bivio - Panorama – kružni tok Kuk – Nova cesta – Slatina i dalje redovnom trasom prema Lovranu. U povratku se spušta na Slatinu, te se ponovno vrati na Novu cestu i istom trasom preko Kuka prema Rijeci.

Linije 34 i 37 prometuju od Slatine ulicom Velog Jože na Novu cestu.

Linija 35 prometuje redovnom trasom, a polasci koji prometuju do Voloskog skraćeni su do Slatine.

 

PREREGULACIJA PROMETA I BESPLATAN PRIJEVOZ U RONJGE

KD Autotrolej obavještava sve korisnike javnog gradskog prijevoza kako se u petak, 1. svibnja 2015. godine, povodom proslave Praznika rada u Ronjgima, uspostavlja privremena regulacija prometa na prometnici Viškovo – Saršoni. Promet će se odvijati jednosmjerno u smjeru od Ronjgi prema Viškovu, u vremenu od 8 do 22 sata. U navedenom periodu polasci na liniji 11, koji prometuju do Viškova, prometuje privremenom trasom Rijeka – Saršoni – Garići – Viškovo (Vozišće), u polasku i povratku.

Također, organiziran je besplatan prijevoz sa Delte za Ronjge. Autobusi započinju prometovanje od 8.30 sati te do 16.30 sati prometuju iz Rijeke prema Ronjgima, a od 16.30 do 19.30 sati iz Ronjgi prema Rijeci.

Smijer prometovanja autobusa:

Delta – Saršoni – Ronjgi – Viškovo – Delta.

Također, na relaciji Viškovo – Marčelji – Saršoni – Ronjgi – Mladenići – Viškovo, u vremenu od 10 do 19  sati prometovat će minibus. Vožnja je besplatna, a minibus će stajati na svim autobusnim stajalištima na spomenutoj relaciji.

 

PREREGULACIJA LINIJE 32

KD Autotrolej obavještava sve korisnike linije 32 kako se u srijedu, 29. travnja 2015. godine, zatvara cesta kroz Preluk u vremenu od 8 do 23 sata. U to vrijeme linija 32 prometuje privremenom trasom Ljubljanska ulica - Pavlovac i dalje redovnom trasom u polasku i povratku.

 

OPĆINA MATULJI UVODI LOKALNU LINIJU 34A

Općina Matulji od utorka, 19. svibnja 2015. godine, uvodi novu autobusni liniju, odnosno liniju 34A. Nova linija uvodi se na zahtjev Općine Matulji, a kako bi se svim mještanima sa područja ove JLS omogućilo da putem javnog gradskog prijevoza stignu, kako do željenog odredišta na području Opatije i   Rijeke, tako i do svojih domova na području Matulja. Linija 34A lokalna je linija i prometovati će radnim danom i to trasom od Anđela, gdje je formirano privremeno okretište, preko Bregi kroz Rukavac, Mihotići, Frančići do Matulja i obrnuto, a vozni red koncipiran je na način na svi polasci ostvaruju vezu sa ostalim polascima na linijama 22, 23 i 30. Također, obavještavamo sve mještane Općine Matulji kako ovu liniju, kao i linije 22, 23 i 30 mogu koristiti sa postojećim putnim kartama, odnosno bez nadoplate mjesečnih prava, kao  i liniju  32 za presjedanje  prema  Opatiji  na  Biviu  ili  Skaletama. Vozni red nove linije možete pogledati u nastavku:

 

OD 7. TRAVNJA 2015. GODINE IZMJENA VOZNIH REDOVA
U utorak, 7. travnja 2015. godine, s početkom školske nastave mijenjaju se vozni redovi na lokalnim linijama, a također na snagu stupa i novi vozni red na liniji 11. Izmijenjene vozne redove možete pogledati u nastavku:

OBAVIJEST KORISNICIMA LINIJE 5

KD Autotrolej obavještava sve korisnike linije 5 kako će od srijede, 20. svibnja 2015. godine, u 14 sati zbog radova u Fužinskoj ulici u smjeru grada autobusi prometovati ulicom Kučićki put gdje se uspostavljaju dva privremena stajališta.

 

NOVA TRASA LINIJE 4A

KD Autotrolej obavještava sve korisnike linije 4A kako ista, od ponedjeljka, 1. lipnja 2015. godine, prometuje novom trasom Sv. Katarina - Brašćine - Vrh Pulca.  Na navedenom dijelu nove trase uvedena su 2 para stajališta. Vozni red možete pogledati u nastavku:                      

NOVA AUTOBUSNA STAJALIŠTA U SUŠAČKOJ DRAGI

Od četvrtka  9. travnja. 2015. godine od 12 sati uvodi se novi par stajališta na linijama 9, 25 i 26, kod pržione kave u Sušačkoj Dragi.  Stajališta su označena žutom bojom na kolniku.

KREĆE NOVA LINIJA 37A

KD Autotrolej obavještava sve korisnike s područja Grada Kastva kako od 22. svibnja 2015. godine s prometovanje kreće nova linija 37A koja će omogućiti povezivanje Opatije, odnosno Matulja s kastvom u vrijeme povratka djece iz škole kućama. Tako će srednjoškolci i svi ostali korisnici do Matulja moći doći s linijom 34 koja iz Opatije polazi u 19.40 sati, a u Matuljima će imati vezu s Kastvom s minibusom nove linije 37A koja iz centra Matulja polazi u 19.55 sati. Nova linija prometuje od Matulja do kastva, te povratno preko Spinčića i Trinajstića za Matulje.

 

IZMJEŠTANJE OKRETIŠTA VRH PULCA NA LINIJI 4A

Od ponedjeljka, 1.6.2015. godine, autobusno okretište Vrh Pulca zbog građevinskih radova privremeno se ukida, te se isto izmješta za cca 150 metara prije postojećeg koje je označeno privremenom stajališnom oznakom.

IZMJENE VOZNOG REDA LINIJE 5A
KD Autotrolej obavještava sve korisnike linije 5A kako u ponedjeljak, 13. travnja 2015. godine, na snagu stupa novi vozni red linije 5A koji možete pogledati u nastavku:

IZMJENE U PROMETOVANJU LINIJE 2

U nedjelju, 19. travnja 2015. godine u periodu od 10 do 15 sati, zbog održavanja Drugog nacionalnog susreta hrvatskih katoličkih obitelji linija 2 prometovat će pojačano prema Trsatu. U istom periodu održava se i manifestacija „Homo si teć“ pa će linija 2 prometovati pojačano u na relaciji Most spomenik – Trsat. U tom periodu privremeno se ukida autobusno stajalište Trsat crkva.

IZMJENA VOZNIH REDOVA ZA VRIJEME PROLJETNIH PRAZNIKA

KD Autotrolej obavještava sve korisnike javnog gradskog prijevoza kako se od ponedjeljka, 30. ožujka 2015. godine mjenjaju vozni redovi pojedinih linija. Novi vozni redovi biti će na snazi za vrijeme proljetnih školskih praznika. Izmijenjene vozne redove možete pogledati u nastavku:
IZMJENA VOZNIH REDOVA LINIJA 32, 32A, 34 I 37
KD Autotrolej obavještava sve korisnike linija 32, 32A, 34 i 37, te linije 35 kako u srijedu, 13. svibnja 2015. godine, na snagu stupaju novi vozni redovi navedenih linija, a koje možete pogledati u nastavku:

BICIKLISTIČA UTRKA "TOUR DE CROATIA" - OGRANIČENJA U PROMETU

KD Autotrolej obavještava sve korisnike javnog gradskog prijevoza kako će u petak, 24. travnja 2015. godine, kroz grad proći biciklistička utrka "Tour de Croatia" te se očekuju zastoji u prometu koji će uzrokovati kašnjenja na linijama koje prolaze kroz centar grada u vremenu od 13.30 do 14.30 sati.

Powered by Perpetuum Mobile iSite