Gdje sam? > Home
KD Autotrolej d.o.o. Rijeka
SPOMEN OBILJEŽJE
GRADSKE LINIJE
GRADSKE NOĆNE LINIJE
ŽUPANIJSKE LINIJE
OBAVIJEST KORISNICIMA LINIJE 14

KD Autotrolej obavještava sve korisnike linije 14 kako će, zbog obilježavanja Dana Sv. Bartola, u nedjelju, 24. kolovoza, autobusi prometovati novom cestom od semafora uz Metro, kroz Novo naselje Baćina do igrališta u Mavrincima gdje je privremeno okretište. Veza na liniju 12 za Rijeku ostvaruje se u centru Čavala.

 

PRIVREMENO SE UKIDA STAJALIŠTE "3.MAJ" U SMJERU A

Zbog radova na sanaciji prometnica, od 19. kolovoza 2014. godine, privremeno se ukida stajalište "3. maj" u smjeru "A".
OBAVIJEST KORISNICIMA LINIJE 34

KD Autotrolej obavještava sve korisnike linije 34 kako ista od danas, 4. kolovoza 2014. godine, prometuje redovnom trasom.

OBAVIJEST KORISNICIMA LINIJE 14

U petak 18.srpnja 2014. u 9 sati zbog građevinskih radova linija 14 počinje prometovati privremenom trasom.  Dolaskom u centar Čavala staje na privremenom stajalištu na parkingu iza Doma kulture. Ponovno se vraća na glavnu cestu, skreće desno i prometuje 200 metara u smjeru Rijeke do križanja kod Caffe bara „ R-1 „ gdje skreće lijevo te donjom cestom prometuje do Cernika odakle nastavlja redovnom trasom.  Ukidaju se redovna stajališta Čavle-centar i Cernik 1 most,  te uvode dva privremena:  iza Doma u centru Čavala,  te na donjoj cesti ispod nadvožnjaka (autoput).  Stajališta su označena privremenim oznakama.

OBAVIJEST KORISNICIMA LINIJE 8A
Od ponedjeljka, 14. srpnja 2014. godine, s prometovanjem privremeno prestaje linija 8A. Linija 8A u prometu će ponovno biti s početkom nove akademske godine, odnosno tijekom mjeseca rujna. Linija 8 i dalje će prometovati preko Sveučilišnog kampusa.
IZMJEŠTANJE AUTOBUSNIH STANICA I PREREGULACIJA PROMETA

Od ponedjeljka, 14. srpnja.2014. godine, autobusno stajalište Piramida - Pećine izmješta se zbog građevinskih radova na privremenu lokaciju oko 100 metara prije postojeće stanice (na viaduktu). Također, pomiče se i sljedeće stajalište  O.Š. Pećine i to stotinjak metara nakon postojećeg,  u pravcu Plumbuma.   Privremena stajalište označena su stajališnom oznakom.

OBAVIJEST KORISNICIMA 65+ GODIŠNJIH KARATA

Obavještavaju se svi korisnici 65 + godišnjih karata, koje su vrijedile do konca svibnja i lipnja 2014. godine kako iste karte vrijede do daljnjega, te će o početku produljenja prava i izrade novih biti obaviješteni na vrijeme, odnosno putem medija. Uglavnom, važenje postojećih 65 + karata je produljeno, te ih svi naši korisnici mogu koristiti bez ograničenja kao što je to bio slučaj i do sada. Također, obavještavaju se i svi korisnici javnog gradskog prijevoza koji tek stječu pravo na korištenje godišnjih 65+ karata, odnosno korisnici koji su napunili 65 godina života, kako svoje karte, od petka, 4. srpnja 2014. godine  mogu izraditi na prodajnom mjestu na Jelačićevom trgu i to radnim danom od 6.30 do 19.30 sati, te subotom od 7.30 do 16.30 sati. Prodajno mjesto na Školjiću privremeno će biti zatvoreno.

LJETNI VOZNI RED LINIJA 32 I 32A

KD Autotrolej obavještava sve korisnike linija 32 i 32A kako 1. srpnja 2014. godine na snagu stupa novi, ljetni vozni red linija 32 i 32A. Novi vozni red ima dodatne polaske za Moščenićku Dragu, posebice tijekom vikenda. U nastavku možete pogledati isti:
Više
LJETNI VOZNI RED NA LOKALNIM I ŽUPANIJSKIM LINIJAMA
KD Autotrolej obavještava sve korisnike javnog gradskog prijevoza kako u ponedjeljak, 16. lipnja 2014. godine, na snagu stupa ljetni vozni red na lokalnim i žuapnijskim linijama. Nove vozne redove na loklanim linijama možete pogledati u nastavku, dok su na županijskim linijama posebnom napomenom označene vožnje koje prometuju za vrijeme trajanja školske godine. Za vrijeme ljetnih školskih praznika privremeno neće prometovati linija 100. Novi vozni redovi:
Više
NOVA TRASA LINIJE 10A

KD Autotrolej obavještava sve korisnike linije 10A kako od ponedjeljka, 16. lipnja 2014. godine, ista prometuje novom trasom. U polasku sa Delte prometuje do naselja u Pavekima kao i do sada, te izlaskom na magistralu na križanju kod kampa skreće desno i nastavlja prometovati prema kružnom toku u Urinju i do okretišta u Šoićima. U povratku linija 10A skreće kod crkve Sv. Barbare desno na gornju cestu te prolazi ispod nadvožnjaka i kroz naselja Randići, Maračići, Dujmići, Rožmanići, Sv. Lucija i Glavani do Plodina gdje se priključuje na magistralu. Nova stajališta označena su stajališnim oznakama bijele boje sa oznakom linije 10A i pripadajućom zonom. Napominjemo kako prva dva polaska iz Paveka u 6.20 i 7.15 sati prometuju kao i do sada, odnosno na križanju kod kampa skreću lijevo i magistralom nastavljaju prema Rijeci. Vozni red je u nastavku:

  

Više
TURISTIČKI AUTOBUS U PROMETU RIJEČKIM I OPATIJSKIM ULICAMA
Autor: TuRistički autobus

Šareni tuRIstički autobus ponovno od četvrtka 12. lipnja kreće na svoju dobro poznatu turu između Rijeke i Opatije. Iz tuRIstičkog autobusa najbolje ćete se upoznati sa svim znamenitostima i atrakcijama ova dva grada, a priče o prošlosti i sadašnjosti možete poslušati na 8 jezika: hrvatskom, talijanskom, njemačkom, engleskom, francuskom, ruskom, španjolskom i mađarskom.  Upoznajte Rijeku i Opatiju iz nove perspektive!

Više
 KREĆE NOVA AUTOBUSNA LINIJA U OPATIJI - LINIJA 35
KD Autotrolej obavještava sve korisnike javnog gradskog prijevoza kako u četvrtak, 01. svibnja 2014. godine, s prometovanjem započinje linija 35 koja će povezivati Opatiju sa Ičićima, Poljanama, Svetim Petrom te Veprincem, uz polaske koji prometuju i u naselje Zatka. Također, ova linija prometovati će i do Voloskog, od Slatine, Novom cestom preko Tošine. Vozni red linije 35 možete pogledati u nastavku:
Više

PRIHVAT DINERS CLUB KARTICE NA PRODAJNIM MJESTIMA

KD Autotrolej obavještava sve korisnike javnog gradskog prijevoza kako je od utorka, 22. travnja 2014. godine, na svim prodajnim mjestima (Jelačićev trg, Delta i Opatija) omogućen prihvat i plaćanje Diners Club karticom.
RADNO VRIJEME PRODAJNIH MJESTA

KD Autotrolej obavještava sve korisnike javnog gradskog prijevoza da je radno vrijeme naših prodajnih mjesta slijedeće:

JELAČIĆEV TRG: 

  • radnim danom od 6.30 do 19.30 sati
  • subotom od 7.30 do 16.30 sati

DELTA: 

  • radnim danom od 6.30 do 19.30 sati
  • subotom od 7.30 do 16.30 sati

Radnim danom od 13.00 do 13.30 prodajno mjesto je zatvoreno zbog primopredaje smjene.

Subotom od 12.00 do 12:30 prodajno mjesto je zatvoreno zbog primopredaje smjene.

OPATIJA:

  • radnim danom od 9 do 15 sati
  • subotom od 8 do 12 sati

ZA KORISNIKE 65+ PRODAJA KARATA ORGANIZIRANA JE NA LOKACIJI ŠKOLJIĆ 15, RADNIM DANOM OD 7 DO 13 SATI TE SUBOTOM OD 7.30 DO 12  SATI. 

OBAVIJEST KORISNICIMA POKAZNIH KARTI ZA NEZAPOSLENE OSOBE

KD Autotrolej obavještava sve korisnike mjesečnih pokaznih karata za nezaposlene osobe kako su, obzirom da od strane Hrvatskog zavoda za zapošljavanje više ne postoje evidencijski kartoni, dužni predočiti potvrdu o statusu nezaposlene osobe ne stariju od mjesec dana. Potvrde se izdaju u Hrvatskom zavodu za zapošljavanje Rijeka.

 

 

 

OBAVIJEST STUDENTIMA

KD Autotrolej obavještava sve redovne studente Sveučilišta u Rijeci kako je od utorka, 3. rujna 2013. godine, počela prodaja mjesečnih pokaznih karata po subvencioniranoj cjeni, odnosno na način da Ministarstvo obrazovanja, prosvjete i športa subvencionira 27 posto, a jedinice lokalne samouprave 33 posto ukupne cijene karte. Grad Rijeka subvencionira za sve studente koji imaju prebivalište i boravište na području ove jdinice lokalne samouprave, dok Grad Bakar, Općina Čavle, Općina Viškovo,Općina Jelenje subvencioniraju 33 posto za studente koji na području istih imaju priajvljeno prebivalište. Grad Opatija također subvencionira 33 posto, no ovo pravo se ostvaruje putem potvrde koja se može preuzeti i ovjeriti u Gradu Opatiji, a dostupna je i na web stranici Grada Opatije. Ostale jedinice još nisu donijele odluke o subvencioniranju studentskih karata. No, svi redovni studenti, uz predočenje potvrde Sveučilišta o statusu redovnog studenta, karte mogu kupiti uz popust od 27 posto, dok će im ostatak novca biti vraćen ukoliko JLS na čijem području žive donese odluku o subvencioniranju.

NOVO: Općina Klana također subvencionira 33 posto za sve sudente koji na području ove JLS imaju prebivalište i boravište, dok Grad Kastav, Grad Kraljevica, Općina Kostrena, Općina Lovran i Općina Matulji također sudjeluju sa 33 posto ali za studente koji na području ove JLS imaju prebivalište.

Također, svi oni studenti koji su već kupili kartu po punoj cijeni povrat novca mogu podignuti do 20. rujna 2013. godine. Prodaja kupona po subvencioniranoj cijeni tijekom narednog razdoblja moguća je zaključno sa 10. u mjesecu.

OBAVIJEST SREDNJOŠKOLCIMA

KD Autotrolej obavještava sve učenike srednjih škola kako, 2. rujna 2013. godine, od 16 sati kreće prodaja pokaznih karata za mjesec rujan po subvencioniranoj cijeni, odnosno sukladno Odluci o sufinanciranju međumjesnog javnog prijevoza za redovite učenike srednjih škola u razdoblju rujan - prosinca 2013. godine Vlade RH, a riječ je u subvenciji u iznosu od 75 posto ukupne cijene karte. Učenici koji su u školskoj godini 2013./2014. upisali prvi razred pravo ostvaruju na temelju potvrde koju im u mjesecu rujnu ovjerava i izdaje škola, dok učenici drugih, trećih i četvrtih razreda za ostvarivanje prava moraju imati ovjerenu tiskanicu KD Autotrolej o statusu srednjoškolca, a koju je moguće preuzeti na našoj web stranici.

Subvencionirane karte se ovaj mjesec iznimno mogu kupiti do 13. rujna, dok se povrat novca obavlja do 20. rujna. Ubuduće se subvencionirane karte prodaju zaključno sa 10. u mjesecu.

 

 

 

  

 

Više

KD AUTOTROLEJ NUDI USLUGU PRIJEVOZA NA DULJIM RELACIJAMA NOVIM POSEBNO UDOBNIM VOZILOM

Svima zainteresiranima za udobnu vožnju na kraćim ili duljim relacijama KD Autotrolej nudi prijevoz novim vozilom odnosno Renault traffic passenger, koje je tehnički opremljeno na najvišem nivou, te zadovoljava visoke zahtjeve korisnika. Vozilo ima 6 sjedećih mjesta presvučenih kožom, potpuno je klimatizirano te sa zatamnjenim staklima. Posjeduje i veliki prtljažnik, te ugrađeni hladnjak u salonu putnika. Vozilo je opremljeno sa WI-FI ruterom s priključkom na internet preko mobilne GSM/GPRS/3G mreže. Najam vozila uključuje i vozača.

  

Više

PREDSTAVLJENI JAVNI GRADSKI BICIKLI

Na Riječkom lukobranu predstavljeni su u srijedu, 15. svibnja 2013. godine, prvi riječki javni bicikli, kao i električno vozilo. Korištenje bicikala i vozila je besplatno, a cilj istima je oživljavanje sadržaja na Riječkom lukobranu, obogaćivanje turističke ponude kao i poticanje građana na korištenje ovih ekološki učinkovitih prijevoznih sredstava. Bicikli se mogu koristiti svakim danim od 8 do 20 sati.
Više

U PROMETU NOVI AUTOBUSI NA PLIN

U ponedjeljak, 13. svibnja 2013. godine, u promet su svečano pušteni novi autobusi koji kao pogonsko gorivo koriste stlačeni prirodni plin, te je otvorena i plinska stanica. U promet je pušteno ukupno 12 autobusa, 10 solo i 2 minibusa, a donirano je i javnosti predstavljeno kombi vozilo za prijevoz osoba s invaliditetom.
Više
UVEDENA NOVA LINIJA - ZELENA LINIJA 100

U ponedjeljak, 13. svibnja 2013. godine, od 12.15 sati sa prometovanjem je započela nova lokalna linija - Zelena linija 100. Trasa linije je radnim danom Šetalište Andrije Kačića Miošića - Fiumara - Palazzo Modello - Trg Republike Hrvatske - Riječki neboder - Brajda - Željeznićki kolodvor - Cambijerijeva, te u povratku Cambijerijeva - Viktora Cara Emina - Fiorello la Guardia - Ciottina - Erazma Barčića - Frana Kurelca - Žrtava fašizma te Šetalište Andrije Kačića Miošića. Subotom i nedjeljom trasa se mijenja jedino u povratku kada iz Ciottine skreće na Rivu te prolazi Ulicom Ivana Zajca - Fiumara - Šetalište Andrije Kačića Miošića.

Vožnja ovom linijom je besplatna do 19. svibnja 2013. godine. Vozni red možete pogledati u nastavku:

Više
 
ANKETA

Kako Vam se sviđa naš karnevalski autobus?

*
jako mi se sviđa
sviđa mi se
ne svida mi se
  Powered by Perpetuum Mobile iSite