Gdje sam? > Home
KD Autotrolej d.o.o. Rijeka
SPOMEN OBILJEŽJE
GRADSKE LINIJE
GRADSKE NOĆNE LINIJE
ŽUPANIJSKE LINIJE
OBAVIJEST SREDNJOŠKOLCIMA I STUDENTIMA
KD Autotrolej podsjeća sve srednjoškolce i studente koji ostvaruju pravo na kupovinu mjesečnih karata za javni gradski prijevoz po subvencioniranoj, odnosno sufinanciranoj cijeni kako se iste prodaju zaključno sa desetim u mjesecu. Nakon tog datuma moguća je kupovina mjesečnih karata po punoj cijeni.
RADNO VRIJEME PRODAJNIH MJESTA KD AUTOTROLEJ

KD Autotrolej obavještava sve korisnike javnog gradskog prijevoza kako je radno vrijeme na svim našim prodajnim mjestima (Trg bana Jelačića, Delta i Opatija) do daljnjega produljeno, odnosno radnim danom i subotom od 6.30 do 21.30 sati. Nedjeljom i blagdanom ne radimo.

NOVA TRASA LINIJE 9

KD Autotrolej obavještava sve korisnike javnog gradskog prijevoza, te posebice mještane sa područja Mjesnog odbora Sveti Kuzam kako linija 9 od ponedjeljka, 13. listopada 2014. godine, prometuje novom trasom, te spaja naselje Baraći i Sveti Kuzam sa centrom grada.

     Naime, od ponedjeljka, 13. listopada 2014. godine, linija 9 prometovati će novom trasom i to sa terminala Delta, preko Kumičićeve ulice, Ulice Drage Gervaisa, Radničkom ulicom, Kvaternikovom, te dalje postojećom trasom linije 9, odnosno ulicama Brdo, Zdravka Kučića, Sv. Ana, Pod Ohrušvom do Svetog Kuzma gdje produžava do naselja Baraći. U povratku prema centru grada, linija 9 prometovati će istom trasom do Sušačke bolnice, te potom ulicama Martina Kontuša, Kvaternikovom, Drage Gervaisa, Kumičićevom, Strossmayerovom do Fimare, te Veslarskom i Ivana Zajca do terminala Delta.

 

     Produljenjem trase linije 9 do naselja Baraći, KD Autotrolej je udovoljio zahtjevu Mjesnog odbora Sveti Kuzam, te omogućio brži i lakši dolazak mještana ovog dijela grada do samog centra, ali isto tako i do ostalih sadržaja koji se nalaze na području Vežice, poput ambulante i tržnice, te također i Sušačke bolnice.

     Treba napomenuti i kako su na novoj trasi linije 9 u funkciji ostala sva postojeća stajališta, dok je formirano i 5 novih stajališta, odnosno 3 stajališta na Vežici – Drage Gervaisa, market i Vulkansko naselje, te jedno u Radničkoj ulici (u blizini Vatrogasnog doma) koje koristi i linija 1B, te novo stajalište u naselju Baraći u Svetom Kuzmu.

 

     Također, od ponedjeljka, 13. listopada 2014. godine, na snazi je i novi vozni red linije 9 koji je usklađen sa polascima linija 25 i 26. Novi vozni red možete pogledati ovdje:

Više

OBAVIJEST KORISNICIMA LINIJA 19 I 20

U utorak, 07. listopada 2014. godine započinju radovi na dionici županijske ceste Ž 5017 kod križanja za Studenu. U vrijeme izvođenja radova linije 19 i 20 prometovat će po privremenom voznom redu kroz Studenu za Klanu (Kalužica) u polasku i obrnuto u povratku.

Više
OBAVIJEST KORISNICIMA LINIJE 29
KD Autotrolej obavještava sve korisnike linije 29 kako će, od 1. listopada 2014. godine, polazak na liniji 29 u 12.20 sati koji prometuje trasom Rijeka - D404 - Kraljevica - Ožlak, ulaziti u naselje Oštro.
Više
IZRADA RIJEKA CITY CARD KARTICA ZA STUDENTE

U ponedjeljak, 22. rujna 2014. godine, krenulo je izdavanje i Rijeka City Card kartice studentima. Studenti svoje Prepaid kartice mogu izraditi u poslovnici Autotroleja na Trgu bana Jelačića 3, odnosno u jednoj od 8 poslovnica Erste banke i to na Jadranskom trgu, Fiumari, Zametu, Vežici, Opatiji, Viškovu i Matuljima.

Upis prava (mjesečni kupon) na već izrađenu karticu moguć je na svim prodajnim mjestima Autotroleja (Jelačićev trg, Delta i Opatija), te u poslovnici Erste banke na Jadranskom trgu.

Upis prava moguć je i u poslovnicama Ertste banke na Zametu (Petra Jurčića 2a) - ponedjeljak, četvrtak i petak od 8 do 15 sati, utorkom i srijedom od 12 do 19 sati (subotom ne radi)

te u poslovnici u Opatiji (Vjekoslava Spinčića 3/2) - radnim danom od 8 do 18 sati, subotom od 8 do 12 sati.

Za izradu kartice potrebno je donijeti potpisani Zahtjev te presliku osobne iskaznice ili putovnice, a za upis mjesečnog prava, ako je riječ o redovnim studentima, potrebno je dostaviti potvrdu fakulteta o upisu u akademsku 2014./2015. godinu, te potvrdu o prijavljenom boravištu za korisnike koji nemaju prebivalište na području JLS gdje KD Autotrolej obavlja uslugu prijevoza. Navedene potvrde nužne su za ostvarivanje prava na subvencionirani prijevoz. Također, ukoliko korisnici ostvaruju pravo na subvencioniranu kartu prema osalim kriterijima nužno je dostaviti rješenje, potvrdu ili zaključak jedinice lokalne samouprave na čijem području imaju prebivalište. Izvanredni studenti - koji ne ostvaruju pravo na subvencionirani prijevoz trebaju dostaviti potvrdu o upisu u akademsku 2014./2015. godinu te na prodajnom mjestu potpisati izjavu da nisu u radnom odnosu.

IZRADA GODIŠNJIH 65+ KARATA

Od ponedjeljka, 15. rujna 2014. godine počinje izdavanje Rijeka City Card kartice za skupinu 65+ u koju spadaju osobe starije od 65 godina.

Za izradu 65+ kartice osobe starije od 65 godina trebaju ispuniti zahtjev koji su dobili na svoje adrese te ga donijeti na jednu od lokacija na kojima se izdaju gradske kartice.

Umirovljenici dobne skupine 65 plus prepaid karticu mogu zatražiti u jednoj od osam poslovnica Erste banke, na području grada Rijeke te u Opatiji, Viškovu i Matuljima. U razdoblju od ponedjeljka 15. rujna do 15. listopada omogućuje im se da karticu ili izrade odmah u samoj poslovnici ili da u određenim poslovnicama Erste banke predaju Zahtjev za izradu kartice koji potom mogu podići u roku 3 radna dana.

Više
OBAVIJEST KORISNICIMA LINIJE 35

KD Autotrolej obavještava sve korisnike linije 35 kako će od srijede, 10. rujna 2014. godine, autobus linije 35 koji polazi u 7 sati iz Poljana za Opatiju i nastavlja za Rijeku prometovati od Slatine preko Tržnice te Ulicom matka Laginje na Novu cestu (Billa), te preko Kuka za Rijeku zbog učenika osnovne škole.

NOVI VOZNI REDOVI NA LOKALNIM I ŽUPANIJSKIM LINIJAMA

Od subote, 6. rujna 2014. godine, na snagu stupaju novi vozni redovi na lokalnim linijama 1, 2, 6, 7 i 7A. Od ponedjeljka, 8. rujna 2014. godine novi vozni redovi stupaju na snagu i na ostalim lokalnim linijama te ne pojedinim županijskim linijama.

Također, od subote, 6. rujna 2014. godine, mijenja se vozni red linije 35.

Izmijenjene vozne redove možete pogledati u nastavku:

Više

U FUNKCIJI RIJEČKA GRADSKA KARTICA

 

GRADSKA KARTICA ZA GRADSKE USLUGE  (RIJEKA CITY CARD – RCC)

 

Grad Rijeka uvodi gradsku karticu (Rijeka City Card - RCC) kojom će biti omogućeno brže i jednostavnije korištenje usluga gradskih komunalnih poduzeća i gradskih ustanova. Zahvaljujući suradnji s Erste Card Clubom, kartica će moći imati i platnu funkcionalnost.

Više
 KREĆE NOVA AUTOBUSNA LINIJA U OPATIJI - LINIJA 35
KD Autotrolej obavještava sve korisnike javnog gradskog prijevoza kako u četvrtak, 01. svibnja 2014. godine, s prometovanjem započinje linija 35 koja će povezivati Opatiju sa Ičićima, Poljanama, Svetim Petrom te Veprincem, uz polaske koji prometuju i u naselje Zatka. Također, ova linija prometovati će i do Voloskog, od Slatine, Novom cestom preko Tošine. Vozni red linije 35 možete pogledati u nastavku:
Više

PRIHVAT DINERS CLUB KARTICE NA PRODAJNIM MJESTIMA

KD Autotrolej obavještava sve korisnike javnog gradskog prijevoza kako je od utorka, 22. travnja 2014. godine, na svim prodajnim mjestima (Jelačićev trg, Delta i Opatija) omogućen prihvat i plaćanje Diners Club karticom.
OBAVIJEST KORISNICIMA POKAZNIH KARTI ZA NEZAPOSLENE OSOBE

KD Autotrolej obavještava sve korisnike mjesečnih pokaznih karata za nezaposlene osobe kako su, obzirom da od strane Hrvatskog zavoda za zapošljavanje više ne postoje evidencijski kartoni, dužni predočiti potvrdu o statusu nezaposlene osobe ne stariju od mjesec dana. Potvrde se izdaju u Hrvatskom zavodu za zapošljavanje Rijeka.

 

 

 

KD AUTOTROLEJ NUDI USLUGU PRIJEVOZA NA DULJIM RELACIJAMA NOVIM POSEBNO UDOBNIM VOZILOM

Svima zainteresiranima za udobnu vožnju na kraćim ili duljim relacijama KD Autotrolej nudi prijevoz novim vozilom odnosno Renault traffic passenger, koje je tehnički opremljeno na najvišem nivou, te zadovoljava visoke zahtjeve korisnika. Vozilo ima 6 sjedećih mjesta presvučenih kožom, potpuno je klimatizirano te sa zatamnjenim staklima. Posjeduje i veliki prtljažnik, te ugrađeni hladnjak u salonu putnika. Vozilo je opremljeno sa WI-FI ruterom s priključkom na internet preko mobilne GSM/GPRS/3G mreže. Najam vozila uključuje i vozača.

  

Više

PREDSTAVLJENI JAVNI GRADSKI BICIKLI

Na Riječkom lukobranu predstavljeni su u srijedu, 15. svibnja 2013. godine, prvi riječki javni bicikli, kao i električno vozilo. Korištenje bicikala i vozila je besplatno, a cilj istima je oživljavanje sadržaja na Riječkom lukobranu, obogaćivanje turističke ponude kao i poticanje građana na korištenje ovih ekološki učinkovitih prijevoznih sredstava. Bicikli se mogu koristiti svakim danim od 8 do 20 sati.
Više

U PROMETU NOVI AUTOBUSI NA PLIN

U ponedjeljak, 13. svibnja 2013. godine, u promet su svečano pušteni novi autobusi koji kao pogonsko gorivo koriste stlačeni prirodni plin, te je otvorena i plinska stanica. U promet je pušteno ukupno 12 autobusa, 10 solo i 2 minibusa, a donirano je i javnosti predstavljeno kombi vozilo za prijevoz osoba s invaliditetom.
Više
 
ANKETA

Kako Vam se sviđa naš karnevalski autobus?

*
jako mi se sviđa
sviđa mi se
ne svida mi se
  Powered by Perpetuum Mobile iSite